Bitcoins Kopen Op Kraken


4. Geld En Crypto’s Storten Of Overmaken Op Je Kraken Account (Nederlandse Uitleg)


teIyOhtI4Rc
Om te kunnen handelen op Kraken heb je wel een saldo nodig. Om saldo te krijgen kun je o.a. geld storten op je account. In de video leg ik je uit hoe je geld kunt storten op je account om vervolgens crytpo’s zoals Bitcoins, Ripples, Ethereums etc. te kunnen kopen.

Indien je reeds beschikt over Bitcoins of andere crypto’s in een andere wallet, dan kun je deze ook storten op je Kraken wallet of vice versa. Ook dit wordt getoond in deze video.

Je kunt ook crypto’s overmaken (betalen) naar een andere wallet, dit wordt tevens besproken.
Wellicht is het goed om vermelden dat het helaas niet mogelijk is om van een Kraken wallet naar een andere Kraken wallet over te maken.

Vind je mijn video’s leuk, geef een duim omhoog en abonneer je op mijn kanaal.

Vind je mijn video’s te gek en wil je een donatie doen, dat kan altijd op mijn bitcoinadres: 3Fu2Mj6qMuZyFL8ChjA2qD126m8TXyN4MG

Alvast bedankt!
v

39 thoughts on “Bitcoins Kopen Op Kraken”

 1. Hi Bob, hoe kom ik aan een Fidor rekening? Moet ik dan eerst n bankrekening openen in Duitsland. En een reference nummer, hoe kom ik daaraan? Sorry, stomme vragen misschien, duidelijk nieuwe materie voor mij. Ik ben wel al een tier 2 Bedankt alvast voor je antwoord.

 2. Hallo,
  Wil je ook aub een video maken in verband beveiligen met de hardware wallet ? Danku

 3. Willem-Jan van den Berg

  Hi Bob,

  Bij mijn valuta overzicht zie ik geen USD en Britse pond wel de Euro.
  Ik ben reeds Tier twee.

 4. Femurrex Gamer

  de acount naam en IBAN voer je in en dan nog de Reference nummer in de omschrijving, is dat alles wat je hoeft in te voeren, of moet er nog meer ingevoerd worden? bijvoorbeeld het adress Waar moet je die invullen of hoeft dat niet?

 5. Hey Bob
  Heb vanmorgen om 10 uur men eerste storting gedaan. Het is reeds 10u s’avonds en er staat nog niets op men account. Is dit normaal? Ik ben geverifieerd Tier 2. Bij funding staat nog helemaal niets ook niet op hold.

 6. Pascal Vannevel

  Hey, ik wil een withdrawel doen en wanneer ik op “add adress” klik verschijnt niet alleen de plaats waar ik mijn adres moet ingeven maar ook “description”. Wat moet ik daar invullen? Alvast bedankt voor uw antwoord

 7. Hallo Bob, Voorlopig een klein bedrag gestort om te kijken of het allemaal goed gaat. Is dit bedrag wanneer het is overgemaakt, in het tablad Trade/overvieuw te zien?

 8. Beste Bob,
  Van de week heb ik geld overgemaakt en zie ik dat het bij ‘funding” en dan “deposit” wel de finding is goedgekeurd maar zie ik mijn euros niet bij “trade” en dan “overview” enig idee hoe dat kan? Alvast bedankt voor de reactie

 9. Ik wil graag mijn ETC van kraken naar binance zetten, maar als ik dan het nieuwe adres in vul moet ik ook een description invullen. maar hij blijft maar zeggen: Unique description used to identify this address. Maar hoe kom ik aan die description? bvd rick

 10. Hallo!

  Fijn kanaal. Ik ben tier 2 en wil geld op mijn account zetten, maar bij fundings -> deposit zie ik alleen alle coins staan. Eur/usd/cad staat er allemaal niet bij. Dus ik kan geen euro’s op mijn account zetten.

  Enig idee hoe dat kan?

 11. Miguél Sparta

  Leuk en aardig allemaal, maar je verteld niet hoe je geld op je bank terug stort?! -1

 12. Best, ik heb een storing gedaan alleen start deze al een week onhold? Afgelopen zondag gestort. Eerdere storingen zijn wel aangekomen? Nog tips?

 13. Ik heb bitcoins staan op een andere wallet. Komt er een fee bij als ik ze wil overzetten naar Kraken?

 14. Dank voor je heldere uitleg. Vraag: als ik wil funden, kan dat niet in USD. Ik zie dat wel bij jou op het scherm als fundoptie. Wel tier2. Hoe kan dat?

 15. Priscilla de Gier

  HI Bob, hele fijne chanel. Ik heb een vraagje. Ik ben nieuw op kraken, hoe kan ik mijn coins bewaren in een wallet?

 16. Gisteren een storting gedaan. Geld staat nog niet op mijn rekening bij kraken.com. Ben nochtans al Tier 3 goedgekeurd (Verified). Is dat normaal?

 17. Hallo Bob, zou je wat toelichting kunnen geven op een “Withdraw” ? Wat moet ik invullen om de euro’s bij kraken weer op mijn ABN terug te ontvangen ? Bijv. bij Discription ?

 18. Kan ik Litecoins van een Electrum-LTC Wallet naar kraken.com overzetten? Zo ja, hoe doe ik dat? Kan het trouwens zijn dat er momenteel (15/11 rond 19u15) heel veel problemen zijn met de kraken.com website?

 19. feron gilissen

  Hallo Bob, ik heb gisteravond een bedrag overgemaakt naar mijn Kraken account, maar ik zie nog steeds niks verschijnen? Het is nu al meer dan 5 uur geleden. Wat kan ik het beste doen?

 20. Glenn Van den Bogaert

  Heb een bericht terug gekregen van hun support. Moet tier 3 verifiëren en dan zou het goed moeten zijn… Mss een tip naar de anderen toe dat ze dit ineens doen bij inschrijving zodat ze geen 4 dagen moeten wachten tot hun saldo beschikbaar is.

 21. Glenn Van den Bogaert

  Hoi Bob,

  Erg gebruiksvriendelijke filmpjes allemaal! Ik ga vaak snel eens even terugkijken als ik ergens mee vast zit 🙂 Ik heb maandagavond mijn eerste storting gedaan en zie dat ze het ontvangen hebben. Mijn saldo is echter nog 0€. Bij funding zie ik mijn bedrag staan, maar er staan ‘on hold’ bij. Heb je een idee waarom of hoelang dit kan duren? Heb je tips voor ons voor gratis coins te vergaren? Zit al op freebitco en btcclicks, maar gaat uiteraard erg traag ?

 22. Leander van Dongen

  Dag Bob,

  Ik wil een deposit plaatsen op kraken, maar in mijn overzicht zie ik alleen bitcoins varianten, maar geen euro of USD? Weet je hoe dat kan?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *