Bitcoins Kopen Om De Toekomst Te Begrijpen


Bitcoin Besproken In Nieuwsuur 4 December 2017. Snel Inslaan Of Wegblijven Van De Bubbel?


JNEfLek_Z2o
Mathijs Bouman (Econoom) en Seb Walhain (bitcoin belegger) spreken over bitcoin en cryptocurrencies bij Nieuwsuur van 4 december 2017.

Als u zelf uw eerste bitcoin wilt kopen bekijk dan deze video met een stap voor stap uitleg over hoe de meeste Nederlanders hun bitcoin kopen:

Mathijs Bouman ziet een toekomst in de blockchain technologie maar ziet Bitcoin en de andere crypto-munten als risicovolle investeringen. Volgens hem is er bij de koersontwikkeling een duidelijk zelf versterkend element aanwezig ziet dit dan ook als een zeepbel. Seb Walhain daarentegen, die eerder werkzaam was bij de ABN AMRO op het gebied van goud en zilver, verwacht dat Bitcoin nog een koersstijging kan door maken van X8 (keer acht) tot wel 80.000 dollar per bitcoin voordat de markt enigszins verzadigd raakt. Hier dus twee mannen met kennis lijnrecht tegenover elkaar.
v

18 thoughts on “Bitcoins Kopen Om De Toekomst Te Begrijpen”

 1. Hallo allemaal, stuur een e-mail naar Rob Beyer ([email protected] com) voor zijn SPI-strategie. Het is momenteel ‘s werelds meest nauwkeurige strategie voor binaire opties en bitcoin-handel. Mis dit niet omdat je het niet wist.

 2. Karsten Máne Krijgsman

  Mensen????!!!!????!! Lees! Laat je niets wijsmaken door wat mensen op het nieuws zeggen ga er gewoon zelf voor zitten en onderzoek. Vroeger werdt er gehandeld met vee, daarna werdt er Goud en Zilver gebruikt om te handelen daarna werden er munten gemaakt om daarmee te handelen. Later kregen we de creditcards om zaken mee te doen en te gebruiken om aan te kopen en daar was veel ophef over maar nu kunnen we niet zonder onze pinpas. Er wordt in alles tegenwoordig geïnnoveerd dus ook als we praten over geld.. Cryptocurrency will be the future!!!!

  Zo veel mensen die nu zeggen: ”Je moet geen Cryptocions kopen” ”Het is een Bubble” maar wat gaan diezelfde mensen janken als ze er achter komen wat ze misgelopen zijn.. Ik zeg: Vooral niet kopen, dat doen wij Criptoheads dan wel..

  Geloof me dat dezelfde mensen aan de top bij de Europese banken heel veel investeren in deze Coins.. Helaas blijkt maar weer dat de overheden de mensen bang blijven maken waardoor ze voorkomen dat mensen rijk worden..

 3. Koop gewoon baren goud en silver veel veiliger en leuker om in je handen te houden. Want hoe ook went of keert Cash is King

 4. Click this for more

  Crypto is nieuw. Er bestaan geen cryptoexperts. De potentie van de cryptomarkt is eindeloos.

 5. leuk is dit, ‘er zit al voor een paar honderd miljard in die coins en nog zeggen dat het niks is.. een cryptocoin kun je inderdaad helemaal kapot relatieveren, maar het zelfde kan je doen met euro’s of… dollars (lol)’als er iets gebakken lucht is… en dan hebben we het nog niet eens over al die zogenaamde steunmaatregelen van de ECB’s. het hele verhaal is dat er ook veel wantrouwen is naar de huidige systemen, toezicht van banken en … het ontbreken van rendement.. .Wat de econoom ook zou moeten weten is dat de waarde van een munt niet alleen wordt bepaalt door wát het is … maar ook door de mate van acceptatie ervan. daarbij kan een munt als bitcoin (en vele anderen)…. niet bijgedrukt worden… ook dit zou de econoom moeten aanspreken.

 6. Cor en Mary Boon

  Het is duidelijk dat Mathijs in deze geen achtergrond kennis heeft van Bitcoin, precies wat Seb zegt is ook mijn motivatie om Bitcoin te houden en erin te investeren. De technologie is bij Bitcoin het onderpand, iets wat veel economen niet begrijpen.

 7. Meneer econoom komt vrij opstandig over. Anders doet die eerst even onderzoek ipv in het oude regime blijven hangen. Wat is de reden überhaupt dat hij tegen is?

 8. Peter Langelaar

  Wat een BS crypto is geen zeepbel alleen de fiat gelden zijn een grote zeepbell

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *