Bitcoins Kopen Hoe


WAT IS BITCOIN? En Waarom Ik Ze Blijf Kopen


Zy0MxggmZcM
Meld je gratis aan:

DISCLAIMER:
Deze bitcoin cursus is gratis is om te volgen. Aan het einde van de video reeks is er een mogelijkheid tot donatie (liefst in Bitcoins ? ), maar het hoeft niet. Ik hoop dat je er wat aan hebt en voorzichtig je eerste stappen durft te maken in de wondere wereld van cryptocurrencies.

Wees echter ZEER VOORZICHTIG en investeer alleen met geld dat je kan missen!!!

Aanmelden kan hier:
v

14 thoughts on “Bitcoins Kopen Hoe”

 1. Pingback: NBA Jerseys

 2. Erik Mollema

  Percy kerel! Het is me ineens duidelijk. Vooral het verhaal dat er niemand tussen zit en daardoor “veilig” is. Ben om! Dank voor het uitleggen in gewone mensentaal hahhaha. Je hebt een donatie, niet veel maar komt uit een goed hart. Thnx.

 3. Rabie Alkamouchi

  Je hebt de boot gemist jongen in bitcoin genoeg altcoins die beter zijn als bitcoin vb vertcoin groestlcoin viacoin lisk ark koop deze coins benje binnen 5 jaar rijk als je er goed geld insteekt surf naar litbit en koop een( nano s lager wallet dat is een USB stick)

 4. Beste Percy,

  Ik volg nu de 3 lessen van je en ik moet zeggen, ik vind je uitleg wat BTC zijn en hoe blockchain werkt geniaal! Zelfs IK snap het nu.
  DANK!

 5. herman jansen

  Crypto fanaten lopen wel eens al te gemakkelijk over iets heen. Cryptos zijn erg gevaarlijk, miljoenen kunnen sterven door instorting van maatschappelijke instorting door toepassingen van de blockcain technologie. En over die vluchtelingen, doe moeten maar beter in eigen land blijven want NL is blut, er zijn al vele gemeentes waar geen geld meer is voor uitkeringen. Deze man hierboven kan wel lekker kletsen over vluchtelingen maar NL heeft gedurende 12 jaar gemiddeld 850 euro per seconde geleend. De overheid wel te verstaan. Die vluchtelinge maken zichzelf het leven onmogelijk en nog meer failliet Europa. Anatonopuolos wilde beweren voor een Canadese staats commissie dat terroristen geld naar overal kan worden gezonden en dat dat een klein ding is. Nou, vergeet het gevoegelijk.

 6. amand van vaerenbergh

  Toffe video. De blockchain werkt perfect, bijna perfect. Het enige dat mij stoort zijn de transactiekosten momenteel. Dus zeker niet gratis.

 7. Manier van praten uitleggen en sarcastische droge humor ertussen door en duidelijke uitleg. Nu snapk t principe van blockchain wel, maar nog altijd verdacht eerlijk gezegd, want wie het heeft ontworpen, is nog altijd niet 100% bekend. Zoals hierboven staat, of het is door illuminati gecreëerd, of als wapen tegen de illuminati (of allebij?) kzou t de fuck nie weten ik vertrouw t ook niet volledig (nooit niets niet) maar ga wel investeren. Lekker duidelijke uitleg en mooi verhaaltje van gemaakt! Abonnee derbij!

 8. He he! Na zoveel filmpjes te kijken over Bitcoins werd ik er maar niet wijzer van. Jij legt het op een hele makkelijke manier uit. Heb mij aangemeld en ik bekijk nu de video reeks. Erg interessant! Keep it up!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *