Gratis Website Check

Maak je website gratis vindbaar in de zoekmachines.

Als in de game van SEO wilt gaan met je website dan heb ik hier een aantal goede tips voor je.

Wat voor mij altijd erg goed werkt is om je website te zien als de dating markt?!?

Een website werkt het zelfde online net zoals dating werkt, wie is het populairste en met wie wil je graag gezien worden. Het is totaal niet logisch als deze website die gaat over geldverdienen ineens gaat schrijven over hondentrimmen of dat ik backlinks krijg van een website die hier overgaat.

Zelfs een algoritme snapt dat dit niets met elkaar te maken heeft. Dus zorg dat je website een logische opbouw heeft (innerlnks) die precies vertellen waar je website overgaat. En doe dit ook constant naar de buitenwereld (backlinks) dat is alles.

Het is een lange termijn strategie maar, wel een die op de lange termijn wordt beloont zeker als je een website hebt die regelmatig nieuwe en verse content plaatst waar de bezoekers op klikken en interessante vinden om te blijven lezen.

Gebruik de onderstaande gratis SEO check om te zien of jou website al aan deze simpele maar hele belangrijke voorwaarden voldoen. Bij de registratie vul je een mailadres in waar je een uitgebreid rapport krijgt over hoe je er nu voorstaat met je website.

Ontvang Snel Een Gratis Website Check

Vul Hieronder Je URL In (www.mywebsite.com) En Ontvang Een Volledig Rapport En SEO Tips.

Volg gewoon de stappen 1 voor 1 in het rapport of geef het uit handen aan een SEO Expert aan jou de keus. Maar als je in deze game stapt zorg ervoor dat je een plan hebt dat ervoor zorgt dat je altijd perfect gevonden kan worden in de zoekmachines. De beloning id groot want het verkeer wat je krijgt is gratis, als je je eigen tijd erin steekt!

Er is genoeg video materiaal te vinden online over hoe dit het beste kan doen, vergeet niet dat de bovenste tips en regels die ik heb benoemd hier de gouden regels zijn. Dus als je een video tegenkomt die niet voldoet aan deze regels dan is het de grootste bullshit die je maar hebt gehoord en ga zeker niet dit toepassen wat die SEO Guru je ook verteld want het zal je website enorm schaden…….. en zeker geen goed doen.

Heb zelf hier op de site een aantal video’s bij elkaar gezocht die je hiermee op weg kunnen helpen.Zoek even op de website naar SEO.