22 gedachtes op “Jacko Meijaard Extra Inkomen”

 1. علي السباعي

  Man glaubt es fast nicht, aber ich kenn jemanden, der mit Martin Beckers System bereits richtig dick Kohle verdient hat. Habe auch auch schon davon gehört, er will gern 50% vom Gewinn für sich vereinnahmen, aus diesem Grund hat er die Manipulation wohl auf Youtube online gestellt. Die Strategie funktioniert tatsächlich, ist aber alles sehr schwer zu begreifen.

 2. Hij verdient goed geld zegt hij maar heeft blijkbaar niet voldoende geld om een statiefje te kopen voor zijn camera/smartphone.

 3. Ityaboybwaninge Cool ass

  Gun een broeder in moeilijke tijden wat clics en meld je nu hier aan en verdien zelf ookWord met deze link lid, en verdien geldhttps://www.euroclix.

 4. in welke video laat je dan ook daadwerkelijk zien hoe je het doet want ik zie niks anders als uiitleg over hoe makkelijk jij het wel niet vind maar als t dan zo makkelijk is waarom zie ik dan niets van je werk dat je daaraan verricht of bepaalde instructies over hoe je het doet en met wat voor programma etc. ?

  of moet je dan persee eerst dokken voor die cursus van je ?

 5. ja ja bla bla bla niet aan beginnen het is scam hij heeft ingezet en dan terug gewonnen niet doen mensen blijf eraf want de belasting komt erachter dan krijg je geen uitkering meer voor de mensen die werkeloos zijn natuurlijk mensen die werken krijgen later een belasting aanslag also beter je vinger eraf blijven en een ding mensen die onder 18 zijn zou eigenlijk verboden moeten worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *