Jacko Meijaard Ervaringen


Online Geld Verdienen Met Jacko Meijaard | Affiliate Marketing & Internetsuccesgids.nl [REVIEW]

” upload_time=”2018-03-23T22:21:40.000Z” description=”Zelf proberen? Jacko Meijaard is bekend van de internetsuccesgids.nl en de affiliate marketing revolutie en is naar aanleiding van zijn online succes geïnterviewd” duration=”735″]
dHuIO1bVF80
Zelf proberen?

Jacko Meijaard is bekend van de internetsuccesgids.nl en de affiliate marketing revolutie en is naar aanleiding van zijn online succes geïnterviewd door het AD. Hij verdient met zijn affiliate websites dagelijks passief een paar honderd euro.

Zijn inspirerende verhaal maakte ons nieuwsgierig waarna we contact met hem hebben opgenomen. Hij stond open voor een interview op ons blog waarna wij ook zelf besloten hadden om zijn videotraining aan te schaffen en hier een korte videoreview over te maken. Daarnaast behandelen we in deze video kort hoe hij op één van zijn affiliate websites (fitplek.nl) te werk gaat en bezoekers overtuigd om een product aan te schaffen (conversie).

Link naar onze blog:

Hij verdient tegenwoordig passief een paar honderd euro met zijn website. Daardoor kan hij lekker van vakanties genieten en is hij compleet vrij in het doen waar hij zin in heeft. Ondanks dat bouwt hij nog steeds enorm aan de weg en is hij alweer druk bezig met het ontdekken van nieuwe niches.

Wie zijn wij?
Wij zijn WebNexus en bouwen websites voor startende en middelgrote bedrijven. Geïnteresseerd? Bekijk gerust onze website:

Wil je meer video’s zien over hoe je online geld kunt verdienen? En daarnaast meer leren over hoe je websites bouwt? Abonneer dan op ons kanaal en blijf op de hoogte!
v

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *