Hoeveel Verdient Lucas Steve


LUCAS & STEVE VOORSPELLEN DE ZOMERHIT VAN 2018 | NOS MASHUP


Rhz5v-2v09U
Hoe maak je een zomerhit? Wat maakt Up Till Dawn van Lucas & Steve zo populair? En wat zijn de drie belangrijkste onderdelen voor dé hit van 2018? Lucas & Steve leggen het aan je uit.

Ze gebruiken hun summerhit Up Till Dawn om aan Danny uit te leggen hoe de track is opgebouwd en waarom het zo veel streams heeft. Verder vertelt FunX-dj Dyantha hoe zo’n track bij de radio komt en voorspelt ze de nieuwste zomerhit volgens haar.

Danny ging ook de straat op om te vragen wat dé zomerhit zal gaan zijn volgens jullie. Onder andere Despacito van Luis Fonsi, Sexy Als Ik Dans van Nielson en Catch Up van Josylvio kwamen naar voren. Volgens Dyantha zal Outlaw In Em van Waylon een hit worden. Volgens Lucas & Steve zal dat One Kiss zijn van Dua Lipa en Calvin Harris.

De twee dj’s vertellen aan Danny dat het geheim van een goede zomertrack vooral zit in de opbouw. Je begint een beetje langzaam, daarna gebeurt er al iets meer. Je laat de luisteraars al een beetje voelen hoe ze moeten dansen. In hun summerhit Up Till Dawn laten ze de melodie, oftewel het deuntje dat je niet meer gaat vergeten, voor het refrein al horen. Daarna kunnen de luisteraars gelijk meezingen en kennen ze het al een beetje.

Volgens Dyantha zijn de pluggers belangrijk voor elke zomerhit. Zij gaan naar de radio en ‘verkopen’ de nummers die volgens hen goed zijn. Dat gebeurt dus ook bij FunX.

Wil je weten wat de drie belangrijkste ingrediënten zijn voor een zomerhit volgens Lucas en Steve, klik dan hier:
Wil je horen wat Dyantha zegt over pluggers:

Meer video’s? Abonneer op ons kanaal!

———————————————————————————————————–

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
Laat in de comments weten wat je van Mashup vindt! En abonneer je op ons kanaal, vinden wij weer leuk.

► OVER NOS:
Ja, we weten dat de NOS van het journaal is voor mensen die tv nog leuk vinden, maar wij vinden YouTube leuker.
v

6 gedachtes op “Hoeveel Verdient Lucas Steve”

  1. Pingback: Nike Outlet

Laat een reactie achter