Bitcoins Kopen Zonder Wallet


BITCOIN STORTEN OP BINANCE EXCHANGE | BNB COIN


tBGouYG6Ylw
Binance coin kopen? Stap 1 registreren bij Binance Exchange

Stap 2 bitcoin storten op het Binance Bitcoin wallet adres (zie video)

Nog geen Bitcoins?
Koop betrouwbaar en veilig bitcoin bij de Nederlandse exchanges LiteBit of BTCdirect.

LiteBit

BTCdirect

Videohandleiding bitcoins-kopen:
✓ Video uitleg hoe je bitcoins kunt kopen met iDeal:

Succes!

Mocht iets niet duidelijk zijn dan hoor ik dat graag. Laat een reactie achter op deze video en ik zal je zo goed mogelijk helpen.

Groeten, Coen van CoinGids.nl

P.S. stap 1 is in ieder geval registreren bij Binance:
v

7 gedachtes op “Bitcoins Kopen Zonder Wallet”

 1. Coen ik ben persoonlijk echt een fan van binance alleen ik gebruik nu weer opnieuw bitvavo. Omdat ik het vrij vervelend vond dat ik mijn coins niet kon verkopen naar euro’s en dan naar mijn bankrekening(in binance). Ik ben een beetje jouw video’s aan het bekijken maar ik zie jou steeds sites gebruiken met hoge fee kosten, ik vraag me af zo kan je toch niet day traden met al die hoge fee’s. ik zoek het hele internet al af maar ik vind geen antwoorden hoe ik nou het voordeligste kan traden met de laagste fee.
  Het probleem zit zich niet zeg maar in het feit dat je binnen binance met lage fee kosten doet traden maar meer het uitcashe van je coins. ik heb bijvoorbeeld laatst eos gekocht op bitvavo aan 248 euro en uitgecasht op 288 toen moest ik rond de 7,50 fee betalen =/ .

  Stel ik zou dus op coinbase uitbetalen dan ben ik er al achter dat van binance ltc sturen naar coinbase en ltc uitbetalen het goedkoopst was.
  maar welke sites zijn het goedkoopst voor uit tebetalen in ideal?

 2. Jonathan van den hette boom

  Hoi koen ik heb 100 euro en wil hiermee graag investeren in coins via binance. Welke stappen moet ik volgen zodat ik dit kan doen?

 3. Hoi Coen, ik heb al een wallet op Blockchain met btc en ether’s, ik wil echter graag andere coins kopen/ruilen met btc, via binance hoe moet ik dan handelen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *