Bitcoins Kopen Zonder Registratie


Ripple Kopen Met IDEAL En Opslaan In Wallet (Beginner)


ahx_U2RHIrw
Ripple Kopen met iDEAL:
LiteBit:
Meer info Ripple:
Live Ripple Prijzen Vergelijken:
Ripple kopen bij Binance: (Instructievideo:
Andere methode om Ripples te kopen: (Instructievideo:
Ripple verkopen aan Binance:

Online Cloudmining:
ICO Kalender:

Cloud Mining:
HashFlare:
Genesis Mining: (3% korting coupon: 6LRqcU)
Bitclub Network:

Deze video tutorial om online de digitale valuta Ripple te kopen is speciaal gemaakt voor de beginnende gebruiker. In deze video wordt besproken hoe je op een makkelijke manier en via hedendaagse betaalmethodes Ripple (en andere cryptocurrency) kunt aanschaffen en deze kunt bewaren in een online wallet (een digitale portemonnee). Normaal gesproken schaf je Ripple (XRP) aan via exchanges waar kennis voor vereist is en hiervoor dien je te beschikken over Bitcoin. Om Ripples te kopen maken wij gebruik van de broker Litebit en gebruiken wij de services die zij bieden. In de video nemen wij jou mee in het gehele proces van de aankoop van begin tot eind. Als eerste bespreken wij het platform van Litebit.eu en laten wij zien welke coins er beschikbaar zijn. Vervolgens maken we bij GateHub een online wallet aan om de Ripples in op te slaan. Daarna schaffen wij zeer eenvoudig via het Litebit platform Ripples aan en versturen wij deze naar ons zojuist aangemaakte wallet. Alles wordt eenvoudig uitgelegd en er is geen technische kennis noodzakelijk om deze stappen te volgen.

Heb je nog vragen of opmerken na het bekijken van deze video, laat dan gerust een comment achter. Bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren!!

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn video’s is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.
v

32 gedachtes op “Bitcoins Kopen Zonder Registratie”

 1. jovelle alfeche

  , i just started registration litebit, and i jave a ledgernano s , i really do not understand how to widrawal (opnemen) . I used my ledger nano s wallet with the wallet ripple code, i did SELL or verkopen , my question is id like to know how you do widrawal . im still trying to figure out using litebit. Can you give me idea. im not sure what im

 2. Ik zit met een probleem dat er bij gatehub al 2 maanden pending… staat bij euro getaway. Kan iemand me helpen?

 3. Hey man, bedankt voor de video. Heb nu voor een klein bedrag XRP gekocht en deze zie ik gelijk als ik mijn wallet in gatehub open. Ik kan alleen nergens zien wat mijn Ripples waard zijn.. Ik zag op een ander filmpje dat je dan gewoon op je ripple aantal kan klikken en dat je dan kan zien hoeveel USD dit is maar die optie heb ik niet. Weet jij hoe ik dit kan zien? of heb ik iets verkeerd ingesteld?

 4. rick van de kant

  Bedankt voor de video.
  Ik heb een account aangemaakt bij Gatehub en geen id of bankafschrift toegevoegd.
  Klopt het dat je een volledig afschrift toe moet voegen of mag je verschillende delen nog afdekken dmv photoshop?
  Dan de vraag of je zonder de toevoegingen wel je ripples zou kunnen verkopen of maakt dit niet uit?

  Alvast bedankt en veel succes met je pagina!

 5. Kan je de 20XRP die je nodig hebt om je account te activeren later weer inwisselen voor geld, of blijft dat er altijd op staan?

 6. Hey, Litebit heeft elke keer dat ik probeer te kopen geen voorraad. En ik heb geen bitcoins om te traden via binance etc. Wat moet ik nu doen? Komt het vaak voor dat Litebit geen voorraden heeft?

 7. Marloes Hoogerwaard

  Hoi, ik heb vraagje over Gatehub. Je moet minimaal 20 xrp storten op Gatehub om gebruik te maken van je Wallet. Maar als ik er toch voor kies om de ripples offline te bewaren op mijn computer. Ik stuur ze dan op naar een ander adres, ben ik dan mijn 20 xrp dan kwijt? Ik heb de handleiding van Gatehub doorgenomen, maar ik vind het lastig een lastig onderwerp over xrp reserve.

 8. Ik wil rippels kopen maar ik krijg een melding waarin wordt gezegd dat ik mijn account moet upgraden. Wat houdt dit in?

 9. Hallo cryptotips,hoe zet ik al mijn ripples van gatehup naar een hardwallet,bijvoorbeeld naar de nano s?
  Alvast bedankt.

 10. NathanGames YT

  Hoe kan ik nu ripple verkopen omdat het niet werkt via litebit? ik kwam bincance tegen maar daar snap ik geen kut van hoe dat werkt….

 11. Marleen Mekenkamp

  Goede filmpje, je legt het heel erg duidelijk uit. Ik zou hier graag nog een vervolg filmpje op zien met antwoorden op de volgende vragen:
  Waar kun je de waarde van de Ripple bekijken? Ze staan niet in de wallen van Litebit.
  Kun je ook een filmpje maken over het beheer bij Gatehub? Hoe verkoop ik ze weer?

 12. ff een vraagje, ik heb via binance op jouw manier ripples aangeschaft en ze staan nu op mijn binance account. Ik vraag me alleen af of dit wel een veilige wallet is waar het bewaard word en of ik een andere wallet moet zien te krijgen?

 13. Heb een account bij Gatehub maar als ik mijn wallet adres kopieer naar site van Litebit geeft hij de foutmelding dat hij wallet adres niet juis is/niet wordt erkend Wat gaat er fout . Ben ik iets vergeten . En ja ik heb het volledige walletadres gekopieerd

 14. Direct Ripple Kopen met iDEAL bij Bitvavo: https://cryptotips.eu/ga-naar/bitvavo
  LiteBit: https://cryptotips.eu/ga-naar/litebit
  Live Ripple Prijzen Vergelijken: https://cryptoprijzen.com/cryptovaluta/ripple-prijzen-vergelijken/
  Ripple kopen bij Binance: https://cryptotips.eu/ga-naar/binance (Instructievideo: https://youtu.be/srBBVO9zV-U)
  Meer info Ripple: https://cryptotips.eu/ripples-kopen/
  Andere methode om Ripples te kopen: https://cryptotips.eu/bitcoin/bitcoins-omzetten-naar-ripples-xrp-kopen-ideal/
  Ripple verkopen aan Binance: https://cryptotips.eu/ripple/ripple-verkopen-vanuit-gatehub-aan-binance-en-omzetten-naar-euros/

  Gebruik promo code 6LRqcU en krijg 3% korting op iedere aankoop bij Genesis Mining!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *