Bitcoins Kopen Zonder Creditcard


Bitcoin Cash Kopen Met IDEAL En Opslaan In Wallet (Beginner)


54bSd8cSD_s
Bitvavo:
Live Bitcoin Cash Prijzen Vergelijken:
Bitcoin Cash kopen:
Bitrush:
Actuele 1% Bitrush Coupon Code:

Exodus wallet:

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe video van cryptotips.eu. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je gemakkelijk Bitcoin Cash koopt met iDEAL, Bancontact of creditcard en hoe je deze opslaat in je wallet. Op 1 augustus 2017 is de Bitcoin blockchain door middel van een hard fork gesplitst in de bestaande Bitcoin en Bitcoin Cash. Iedereen die op 1 augustus eigenaar was van Bitcoin krijgt na de split dezelfde hoeveelheid terug in gratis Bitcoin Cash. Het is afhankelijk van waar je je Bitcoin op dat moment had opgeslagen of je deze gratis Bitcoin Cash ook daadwerkelijk kunt claimen.

Er zijn twee Nederlandse bedrijven die Bitcoin Cash aanbieden, namelijk Bitrush en Litebit. Ik laat in de video zien hoe je bij beide brokers BCH tokens kunt kopen en deze kunt opslaan in een wallet. Ik gebruik de multi currency wallet Exodus. Met deze wallet kun je onder andere Citcoin Cash veilig opslaan en heb je beschikking over je eigen private keys. Exodus werkt op Windows, Mac en Linux.

Op basis van de video en de actuele prijs kun je zelf bepalen bij welke broker jij je cryptocurrency gaat kopen.

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunt kopen. Neem een kijkje op onze website: voor meer informatie. Abonneer op ons kanaal als je niets wilt missen.

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn video’s is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.
v

4 gedachtes op “Bitcoins Kopen Zonder Creditcard”

 1. Vraag! Ik probeer via Litebit.eu Bitcoin Cash te kopen. Ik sluit mijn Nano Ledger S aan. Ga naar de Ledger chrome app, klik op ‘receive’ en kopieer daar mijn BCH adres. Maar als ik die invul bij Litebit zegt Litebit..: “We konden het Wallet adres helaas niet controleren. Weet u zeker dat dit adres klopt?” Wat doe ik fout??

 2. Soraya Birinci

  Beste meneer van Cryptotips,

  Mijn naam is Soraya Birinci en ik wil heel graag beleggen in ripple. Helaas is litebit de enige website waarbij je dit met iDeal kunt betalen. Is het mogelijk om een keer te meeten waarbij ik u een bepaald bedrag geef dat u naar mijn Wallet stuurt en dat jk u nog beloon met een bepaald bedrag. Ik zie ripple en ven elke dag stijgen en kan maar niet beleggen omdat alle andere websites een betaling met creditcard verzoeken?

  Ik hoop van je te horen .

  Groetjes Soraya 0610139142

 3. Yo, ik snap echt niet zoveel van bitcoins ik zie allemaal programmetjes en gebeuren en je hebt gewoon een bitcoin site, heb jij tips of een video waar je echt als beginner alle uitlegt krijgt en waar ik moet beginnen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *