Bitcoins Kopen Zonder Account


Monero Kopen Met IDEAL En Opslaan In Wallet (Beginner)


kJKn5cuSEIQ
LiteBit:
Monero kopen bij Bitvavo:
Meer info:

De prijs van Monero (XMR) stijgt zeer snel en dat is niet gek in een wereld waar privacy steeds belangrijker wordt. Bij Monero staat privacy en decentralisatie centraal, waardoor deze coins 100% anoniem is. In deze video laten wij van CryptoTips.eu hoe je Monero kunt kopen en deze kunt opslaan in een wallet. Om Monero te kopen maken wij gebruik van het platform Litebit waar je gemakkelijk cryptocurrency kunt kopen met betaalmethoden, zoals iDEAL, Bancontact en bankoverschrijving. Wij laten de beginnende cryptocurrency gebruiker zien dat het helemaal niet moeilijk is om je eerste stap in de cryptocurrency wereld te zetten. Naast het kopen van Monero moet deze natuurlijk ook opgeslagen worden in een wallet. Wij hebben als wallet gekozen voor My Monero en laten zien hoe deze wallet werkt.

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunt kopen. Neem een kijkje op onze website: voor meer informatie. Abonneer op ons kanaal als je niets wilt missen.

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn video’s is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.
v

1 gedachte op “Bitcoins Kopen Zonder Account”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *