29 gedachtes op “Bitcoins Kopen Waar”

 1. joris van bellen

  Hoi, als ik nu bitcoin wil kopen. Wat is dan slim? Welke site heeft momenteel de laatste fee?

 2. Michiel Peters

  In dit filmpje verteld je dat je beter niet al je Bitcoins op je exchanger kunt laten staan maar beter in een eigen wallet. Het is misschien vanzelfsprekend maar stel nu dat ik ook Ethereum wil kopen, heb ik daar dan ook een aparte Ethereum wallet voor nodig?

 3. Gerwin Valkenborg

  hallo, ik heb van coinbase naar bittrex mijn bitcoins overgemaakt. nu wacht ik hier al een uur op maar er staat nog steeds in behandeling? heb de juiste instructies gevolgd.. wat kan hier mee aan de hand zijn ?

 4. Beste, Als je op coinbase bijvoorbeeld voor € 100,- bitcoin koopt dan krijg je veel minder dan er staat. Voorbeeld: 1 btc is nu € 11,411,79 waard. Als ik bezig ben met een aankoop, stel ik wil € 100,- btc kopen. Dan staat er bij aankoop, 1 btc = € 11,755,90. Het bedrag is elke keer hoger, daarnaast moet je ook nog transactiekosten betalen. Als het goed is kan iedereen bij zijn eigen coinbase kijken, kan iemand mij hier uitleg overgeven?

 5. Bedankt voor de tip van de NEO! Het is nu ongeveer 2,5 maanden geleden dat ik er in geïnvesteerd heb en is nu al 4x zo veel waard en blijft maar stijgen!

 6. Speculeer gewoon niet al te veel met coins waar er meer als een miljard van zijn (1000000000), speculeer niet met coins zonder nieuwe technologie die het ook al echt doen (echt software die je kan downloaden en die echt werkt). Veel coins zijn open source (dat is een goed ding) en iemand kan dus zo een copy maken met meer coins op die markt en dan alvast zelf de helft hebben. Vergeet coins die niet echt decentraal zijn (bijv. IOTA), want dan kan je dus net zo goed allemaal een account nemen bij 1 bank. Of coins die zeggen dat alles gratis kan… als de mensen die de servers die dat bijhouden niks gaan verdienen… dan heeft dat netwerk dus geen lang bestaan. Kijk naar coins met een hoge tps (transacties per seconde, bitcoin doet er maar max 7 per seconde ofzo, dat kan moeilijker nog groter worden). Kijk naar coins die echt echt iets nieuws toevoegen zoals Syscoin (300000tps) en anderen … https://goo.gl/CiiZbg , Syscoin met de tutorial videootjes is gelijk ook een goede blockchain coin cursus. What kan er allemaal echt met een blockchain. Succes!

 7. Jasper de Vries

  Ff vraag: als je bitcoins koopt hoe kan je zelf dan geld naar je rekening overmaken zodat je gewoon geld op je rekening hebt?

 8. bedankt voor de video helaas is het niet meer mogelijk om een accoun te maken op bittrex is er een ander mogelijkheid?

 9. Hoe kun je je bitcoins verkopen op Bittrex en het laten bijschrijven op je rekening? Is die functie er wel ? zo niet waar moet ik een account aanmaken om het op mijn rekening te kunnen laten overmaken? alvast bedankt

 10. en welke wallet zouden jullie adviseren? en wat gebeurt er als je je google authenticator of telefoon kwijt raakt?

 11. Hi Max, bedankt voor de video’s. Top ! Weet je ook een bread wallet oid voor je neo of andere coins, om deze veilig te stellen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *