Bitcoins Kopen Waar


Hoe Koop Ik Mijn Eerste Bitcoin Op Bittrex? Een Uitleg Voor Beginners!


H_5nm7qOXUc
TOEVOEGING: Bittrex laat geen nieuwe users toe. Ik raad aan om Binance te gebruiken. Gebruik deze ( link om op Binance een account aan te maken, dan maak je mij ook nog eens gelukkig.

Hierbij een uitleg welke stappen je moet volgen om je eerste Bitcoin te kopen via het handelsplatform Bittrex, en later eventueel te verhandelen voor andere crypto munten.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat dan een reactie achter in de comments!

Link naar onze community:
v

29 gedachtes op “Bitcoins Kopen Waar”

 1. joris van bellen

  Hoi, als ik nu bitcoin wil kopen. Wat is dan slim? Welke site heeft momenteel de laatste fee?

 2. Michiel Peters

  In dit filmpje verteld je dat je beter niet al je Bitcoins op je exchanger kunt laten staan maar beter in een eigen wallet. Het is misschien vanzelfsprekend maar stel nu dat ik ook Ethereum wil kopen, heb ik daar dan ook een aparte Ethereum wallet voor nodig?

 3. Gerwin Valkenborg

  hallo, ik heb van coinbase naar bittrex mijn bitcoins overgemaakt. nu wacht ik hier al een uur op maar er staat nog steeds in behandeling? heb de juiste instructies gevolgd.. wat kan hier mee aan de hand zijn ?

 4. peter joinking

  hallo allemaal, ik heb een vraag. kan ik op Bittrex mijn rippels omruilen voor cardano? ik wil vandaag cardano kopen maar weet nog niet hoe dat moet. wie wil mij helpen of advies geven. het filmpje is trouwens top.

 5. Beste, Als je op coinbase bijvoorbeeld voor € 100,- bitcoin koopt dan krijg je veel minder dan er staat. Voorbeeld: 1 btc is nu € 11,411,79 waard. Als ik bezig ben met een aankoop, stel ik wil € 100,- btc kopen. Dan staat er bij aankoop, 1 btc = € 11,755,90. Het bedrag is elke keer hoger, daarnaast moet je ook nog transactiekosten betalen. Als het goed is kan iedereen bij zijn eigen coinbase kijken, kan iemand mij hier uitleg overgeven?

 6. Bedankt voor de tip van de NEO! Het is nu ongeveer 2,5 maanden geleden dat ik er in geïnvesteerd heb en is nu al 4x zo veel waard en blijft maar stijgen!

 7. Speculeer gewoon niet al te veel met coins waar er meer als een miljard van zijn (1000000000), speculeer niet met coins zonder nieuwe technologie die het ook al echt doen (echt software die je kan downloaden en die echt werkt). Veel coins zijn open source (dat is een goed ding) en iemand kan dus zo een copy maken met meer coins op die markt en dan alvast zelf de helft hebben. Vergeet coins die niet echt decentraal zijn (bijv. IOTA), want dan kan je dus net zo goed allemaal een account nemen bij 1 bank. Of coins die zeggen dat alles gratis kan… als de mensen die de servers die dat bijhouden niks gaan verdienen… dan heeft dat netwerk dus geen lang bestaan. Kijk naar coins met een hoge tps (transacties per seconde, bitcoin doet er maar max 7 per seconde ofzo, dat kan moeilijker nog groter worden). Kijk naar coins die echt echt iets nieuws toevoegen zoals Syscoin (300000tps) en anderen … https://goo.gl/CiiZbg , Syscoin met de tutorial videootjes is gelijk ook een goede blockchain coin cursus. What kan er allemaal echt met een blockchain. Succes!

 8. Let wel op dat Bittrex vereist dat je een kopie paspoort en selfie opstuurt. Anders kun je nooit je geld terugkrijgen!! In theorie is een basic account voldoende, maar dat wijzen ze simpelweg af.

 9. Ik heb net voor 1000 euro aan bitcoins gekocht via Satos, en dit naar mn wallet van Binance gestuurd. Alleen nu moet mn account op binance nog geverifieerd worden en duurt die transactie best lang:( Had ik je filmpje maar iets eerder gezien!

  Welke coins denk jij dat komende dagen booming worden?

 10. Jasper de Vries

  Ff vraag: als je bitcoins koopt hoe kan je zelf dan geld naar je rekening overmaken zodat je gewoon geld op je rekening hebt?

 11. Hoe kun je je bitcoins verkopen op Bittrex en het laten bijschrijven op je rekening? Is die functie er wel ? zo niet waar moet ik een account aanmaken om het op mijn rekening te kunnen laten overmaken? alvast bedankt

 12. hoi ik heb ook wat vragen mag ik jouw email adres want ik loop tegen  dingen aan en kom er niet uit

 13. Hi Max, bedankt voor de video’s. Top ! Weet je ook een bread wallet oid voor je neo of andere coins, om deze veilig te stellen ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *