Bitcoins Kopen Verkopen


Hoe Verkoop Ik Bitcoins. Een Uitleg Voor Beginners!


ONvzoJTIlUI
TOEVOEGING: Bittrex laat geen nieuwe users toe. Ik raad aan om Binance te gebruiken. Gebruik deze ( link om op Binance een account aan te maken, dan maak je mij ook nog eens gelukkig.

Hierbij een uitleg welke stappen je moet volgen om je Bitcoin te verkopen via het handelsplatform Bittrex.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat dan een reactie achter in de comments!

Link naar onze community:
v

26 gedachtes op “Bitcoins Kopen Verkopen”

 1. dylan de vries

  Bij gegevens uitbetaling moet ik dan bij rekeninghouder, wat op de pas staat invullen, dus met voorletters, of alleen de achternaam??

 2. goed uitgelegd, even een vraag over een wallet die dient toch alleen voor opslag van wachtwoorden en private keys. de munten zelf die staan toch in de blockchain. en je kan je saldo er in zien. begrijp ik het goed?

 3. Personal Eyeworks

  vraagje, ik heb lang geleden @ USD 3400 0.2 bitcoins gekocht, ik heb later met die bitcoins andere coins gekocht. in bittrex is mijn totale wallet echter 0.164 BTC waard terwijl al mijn andere coins in de + zitten, hoe komt het dat mijn BTC wallet value toch een stuk lager is dan wat ik deposited heb?

 4. Maarten Govers

  Kan je ook bitcoin in je wallet laten staan en als de bitcoin van waarde stijgt later verkopen met winst? of moet je traden om winst te maken?

 5. Hoi,
  Ik ben zelf nog onder de 18 ik houd er erg van om met dit soort dingen bezig te zijn.
  Mijn vraag is wat een bedrag waar ik het beste mee kan beginnen om te kijken of het ook echt wat voor me is

 6. Hallo,

  Ik heb naar mijn mening een best complexe vraag, namelijk:

  Bijvoorbeeld: Als ik op de website van Bitonic een bitcoin koop t.w.v. € 1000,- en deze naar mijn Bittrex-wallet stuur. Dan ontvang ik dus die bitcoin t.w.v. € 1000,- op Bittrex met de coins “Bitcoins”.

  Mijn volgende stap is dan dat ik met die Bitcoins t.w.v. € 1000,- Bitcoin Cash ga kopen. Dan ga je dus naar de desbetreffende cryptocurrency, eenmaal daar kan ik kiezen om mijn Bitcoin om te zetten naar Bitcoin Cash. Dus in principe heb ik Bitcoin Cash gekocht t.w.v. € 1000,- en wordt mijn Bitcoin 0.

  Nadat dit verwerkt is en ik een aantal weken heb gewacht, wil ik het met winst gaan verkopen. Dan moet ik dus mijn Bitcoin Cash opnieuw overzetten naar Bitcoin en vervolgens gaan verkopen? Ik vind dit een beetje verwarrend, want kan het dan niet zo zijn dat de Bitcoin in de tussentijd van waarde is veranderd? Terwijl ik juist mijn Bitcoin Cash wil verkopen met de desbetreffende rendement?

  Alvast wil ik je bedanken! En ik ben geabonneerd, echt een toffe kanaal!

 7. FireWillWork NL

  Wat vind je van Ethereum? En wat vind je van Coinbase? want daar heb ik nu geld naartoe gestuurd om Ethereum te kopen.

 8. Ferdinand Vedder

  Heb je voor mij ook een tutorial HOE je een Bittrex acoount kan upgraden naar BASIC ? Of anders je een reactie van BITTREX support kan krijgen. Kan al vanaf het begin NIETS met mijn BITTREX account 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *