Bitcoins Kopen Verkopen


Hoe Verkoop Ik Bitcoins. Een Uitleg Voor Beginners!


ONvzoJTIlUI
TOEVOEGING: Bittrex laat geen nieuwe users toe. Ik raad aan om Binance te gebruiken. Gebruik deze ( link om op Binance een account aan te maken, dan maak je mij ook nog eens gelukkig.

Hierbij een uitleg welke stappen je moet volgen om je Bitcoin te verkopen via het handelsplatform Bittrex.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat dan een reactie achter in de comments!

Link naar onze community:
v

26 gedachtes op “Bitcoins Kopen Verkopen”

 1. Ik probeer dit dus via binance maar binance is sloom en bitonic geeft me maar 5 minuten

 2. Jeffron Achmed

  Op welk site kan ik kleine coins kopen van minder dan 1cent bijvoorbeeld? Lite bite heb ik al dat is niet genoeg . Wil een internationale site waar ik het kan kopen

 3. Thomas Leeuwis

  Is er ook een uitleg ergens te vinden van Poloniex platform verkoop richting-bank?

 4. hoi meester, even een vraagje over de walletgenerator, na het openen van het bestand index.html direct vanaf je computer kun je gelijk een wallet maken zoals beschreven, daarna kies je een coin daarna klik je op de papieren portomonee tab. dan krijg je je wallet te zien met daarboven de tekst BIP38 Encrypt? en wachtwoordzin en een ruimte voor je private key. moet je dit invullen? en weet je misschien hoe het kan als je een nieuw adres maak dan staat het tabblad op enkelvoudige portomonee, als je daar een papieren portomonee van maak veranderd het adres ook.

 5. goed uitgelegd, even een vraag over een wallet die dient toch alleen voor opslag van wachtwoorden en private keys. de munten zelf die staan toch in de blockchain. en je kan je saldo er in zien. begrijp ik het goed?

 6. Personal Eyeworks

  vraagje, ik heb lang geleden @ USD 3400 0.2 bitcoins gekocht, ik heb later met die bitcoins andere coins gekocht. in bittrex is mijn totale wallet echter 0.164 BTC waard terwijl al mijn andere coins in de + zitten, hoe komt het dat mijn BTC wallet value toch een stuk lager is dan wat ik deposited heb?

 7. Maarten Govers

  Kan je ook bitcoin in je wallet laten staan en als de bitcoin van waarde stijgt later verkopen met winst? of moet je traden om winst te maken?

 8. kun je me helpen, ik moet mijn account verifieren bij bitrwxx maar dat lukt mij niet

 9. Hoi,
  Ik ben zelf nog onder de 18 ik houd er erg van om met dit soort dingen bezig te zijn.
  Mijn vraag is wat een bedrag waar ik het beste mee kan beginnen om te kijken of het ook echt wat voor me is

 10. Dankjewel voor je video’s. Ze zijn erg leerzaam! Echter heb ik wel een vraagje voor je. Veel mensen maken winst (of verlies) door Bitcoins te verkopen en dit te converteren naar USDT. Weet jij hoezo men dat doet of überhaupt USDT gebruikt? Dankjewel!

 11. Hoe krijg je in je wallet alle aangekochte munten op volgorde zonder apart te hoeven aanklikken?

 12. FireWillWork NL

  Wat vind je van Ethereum? En wat vind je van Coinbase? want daar heb ik nu geld naartoe gestuurd om Ethereum te kopen.

 13. Ferdinand Vedder

  Heb je voor mij ook een tutorial HOE je een Bittrex acoount kan upgraden naar BASIC ? Of anders je een reactie van BITTREX support kan krijgen. Kan al vanaf het begin NIETS met mijn BITTREX account 🙁

Laat een reactie achter