Bitcoins Kopen Verkopen


Hoe Verkoop Ik Bitcoins. Een Uitleg Voor Beginners!


ONvzoJTIlUI
TOEVOEGING: Bittrex laat geen nieuwe users toe. Ik raad aan om Binance te gebruiken. Gebruik deze ( link om op Binance een account aan te maken, dan maak je mij ook nog eens gelukkig.

Hierbij een uitleg welke stappen je moet volgen om je Bitcoin te verkopen via het handelsplatform Bittrex.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat dan een reactie achter in de comments!

Link naar onze community:
v

26 gedachtes op “Bitcoins Kopen Verkopen”

 1. Ik probeer dit dus via binance maar binance is sloom en bitonic geeft me maar 5 minuten

 2. Jeffron Achmed

  Op welk site kan ik kleine coins kopen van minder dan 1cent bijvoorbeeld? Lite bite heb ik al dat is niet genoeg . Wil een internationale site waar ik het kan kopen

 3. hoi meester, even een vraagje over de walletgenerator, na het openen van het bestand index.html direct vanaf je computer kun je gelijk een wallet maken zoals beschreven, daarna kies je een coin daarna klik je op de papieren portomonee tab. dan krijg je je wallet te zien met daarboven de tekst BIP38 Encrypt? en wachtwoordzin en een ruimte voor je private key. moet je dit invullen? en weet je misschien hoe het kan als je een nieuw adres maak dan staat het tabblad op enkelvoudige portomonee, als je daar een papieren portomonee van maak veranderd het adres ook.

 4. dylan de vries

  Bij gegevens uitbetaling moet ik dan bij rekeninghouder, wat op de pas staat invullen, dus met voorletters, of alleen de achternaam??

 5. Personal Eyeworks

  vraagje, ik heb lang geleden @ USD 3400 0.2 bitcoins gekocht, ik heb later met die bitcoins andere coins gekocht. in bittrex is mijn totale wallet echter 0.164 BTC waard terwijl al mijn andere coins in de + zitten, hoe komt het dat mijn BTC wallet value toch een stuk lager is dan wat ik deposited heb?

 6. Maarten Govers

  Kan je ook bitcoin in je wallet laten staan en als de bitcoin van waarde stijgt later verkopen met winst? of moet je traden om winst te maken?

 7. kun je me helpen, ik moet mijn account verifieren bij bitrwxx maar dat lukt mij niet

 8. Hoi,
  Ik ben zelf nog onder de 18 ik houd er erg van om met dit soort dingen bezig te zijn.
  Mijn vraag is wat een bedrag waar ik het beste mee kan beginnen om te kijken of het ook echt wat voor me is

 9. Hallo,

  Ik heb naar mijn mening een best complexe vraag, namelijk:

  Bijvoorbeeld: Als ik op de website van Bitonic een bitcoin koop t.w.v. € 1000,- en deze naar mijn Bittrex-wallet stuur. Dan ontvang ik dus die bitcoin t.w.v. € 1000,- op Bittrex met de coins “Bitcoins”.

  Mijn volgende stap is dan dat ik met die Bitcoins t.w.v. € 1000,- Bitcoin Cash ga kopen. Dan ga je dus naar de desbetreffende cryptocurrency, eenmaal daar kan ik kiezen om mijn Bitcoin om te zetten naar Bitcoin Cash. Dus in principe heb ik Bitcoin Cash gekocht t.w.v. € 1000,- en wordt mijn Bitcoin 0.

  Nadat dit verwerkt is en ik een aantal weken heb gewacht, wil ik het met winst gaan verkopen. Dan moet ik dus mijn Bitcoin Cash opnieuw overzetten naar Bitcoin en vervolgens gaan verkopen? Ik vind dit een beetje verwarrend, want kan het dan niet zo zijn dat de Bitcoin in de tussentijd van waarde is veranderd? Terwijl ik juist mijn Bitcoin Cash wil verkopen met de desbetreffende rendement?

  Alvast wil ik je bedanken! En ik ben geabonneerd, echt een toffe kanaal!

 10. FireWillWork NL

  Wat vind je van Ethereum? En wat vind je van Coinbase? want daar heb ik nu geld naartoe gestuurd om Ethereum te kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *