Bitcoins Kopen Veilig


Veilig Bitcoin Verkopen En Storten Op Je Bank – Een Stap Voor Stap Uitleg Voor Beginners


BSU1nMygTrc
In deze video leg ik uit hoe je makkelijk en veilig je bitcoin kan verkopen. Allereerst leg ik uit hoe je je bitcoin van je wallet naar Coinbase kan sturen. Vervolgen laat ik zien hoe je de bitcoins wisselt voor euro’s en tot slot gaan we deze euro’s storten op onze bankrekening.

Voor mijn video over hoe je een account aanmaakt bij Coinbase, volg deze link:

Voor adviezen over koop- en verkoopmomenten van altcoins volg mij op Twitter of Facebook:

Twitter:
Facebook:

Groetjes en succes!
v

20 gedachtes op “Bitcoins Kopen Veilig”

 1. ik ben opzoek naar dingen wat minder fee vragen =/ ik heb eerder gebruik gemaakt van coinbase en vond de fee erg hoog, zijn er niet andere wegen?
  ook heb ik bitvavo gebruikt die vragen 2,5% fee op elke trade maar als ik dan mijn geld daarvan op mijn rekening wil storten kost mij dit niks

 2. CryptoGraaf

  Goede video! Een hoop mensen hebben hier nog hulp bij nodig, maar over een paar jaar is het de normaalste zaak van de wereld!

 3. Dank voor je tip om op YouTube CryptoDaily te volgen. Ik volg hem al enige tijd dagelijks, zo ook Nakamotorized (aanrader). Wanneer kunnen we weer een bijdrage van jou verwachten CryptoJan ?

 4. Hallo CryptoJan, wat mijn Forumvraag betreft: ik heb een toegankelijk en informatief NL forum gevonden. Hier de link: https://gathering.tweakers.net/forum/list_topics/129 . Kies daar bijv. topic: Slowchat (laatste pagina is het meest up to date) N.B. Mocht het ongewenst zijn om hier een link te plaatsen, dan kun je die uiteraard verwijderen. Maar de intentie erachter is slechts om starters in de cryptocurrency-materie (zoals ikzelf) te wijzen op een forum-site waar veel extra informatie te vinden en te delen is.

 5. Dag Jan, ik ben hier dus een leek in en dit is ms een domme vraag. Ik begrijp niet goed de tussenkomst van binance ? Eenmaal coints gekocht op coinbase zoal in uw vorig filmpje en die dus op deze manier in coinbase zitten moeten die dan verstuurd worden naar binance ? En zo ja waarom ? Grt, Chris.

 6. Heldere uitleg CryptoJan ! Bedankt voor je inzet om deze materie onder de aandacht te brengen. Ik ben benieuwd naar de volgende bijdrage waarin hopelijk het traden op Binance uitgelegd gaat worden.

 7. Virgil Cameron

  Hey Jan weet jij of je binance in euro kan zetten ipv dollar, het terug rekenen van je kosten etc is steeds vervelend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *