20 gedachtes op “Bitcoins Kopen Veilig”

 1. ik ben opzoek naar dingen wat minder fee vragen =/ ik heb eerder gebruik gemaakt van coinbase en vond de fee erg hoog, zijn er niet andere wegen?
  ook heb ik bitvavo gebruikt die vragen 2,5% fee op elke trade maar als ik dan mijn geld daarvan op mijn rekening wil storten kost mij dit niks

 2. Gerold Biharie

  Bedankt voor de video. Is er een manier de hoge fees te omzeilen. Ik hoorde bv via Gdax? Kan je ook laten zie hoe het via Gdax moet? Kan je ook grote bedragen bv 1 ton of 1 miljoen laten uitbetalen in euros?

 3. Hans van Marwijk

  Ik denk dat je goed bezig bent wat is een exchange en hoe moet dat ?

 4. CryptoGraaf

  Goede video! Een hoop mensen hebben hier nog hulp bij nodig, maar over een paar jaar is het de normaalste zaak van de wereld!

 5. Hallo Crypto Jan ,ik heb de stap genomen na de mooie uitleg op dit kanaal en heb nu bitcoins vind het zelf heel erg spannend en intressant en volg het op de voet.

 6. Dank voor je tip om op YouTube CryptoDaily te volgen. Ik volg hem al enige tijd dagelijks, zo ook Nakamotorized (aanrader). Wanneer kunnen we weer een bijdrage van jou verwachten CryptoJan ?

 7. Duurt een storting naar ING in jou geval echt 5 werkdagen of kan het ook 2 dagen zijn

 8. Hallo CryptoJan, wat mijn Forumvraag betreft: ik heb een toegankelijk en informatief NL forum gevonden. Hier de link: https://gathering.tweakers.net/forum/list_topics/129 . Kies daar bijv. topic: Slowchat (laatste pagina is het meest up to date) N.B. Mocht het ongewenst zijn om hier een link te plaatsen, dan kun je die uiteraard verwijderen. Maar de intentie erachter is slechts om starters in de cryptocurrency-materie (zoals ikzelf) te wijzen op een forum-site waar veel extra informatie te vinden en te delen is.

 9. Hee CryptoJan, zou je willen overwegen om een cryptoJan Forum in het leven te roepen ? Gezien jouw duidelijke filmpjes zou dat naar mijn mening een welkome toevoeging zijn om de crypto-materie met belangstellenden te delen. Zo kunnen we leren van elkaar. Het is maar een suggestie ๐Ÿ™‚

 10. Dag Jan, ik ben hier dus een leek in en dit is ms een domme vraag. Ik begrijp niet goed de tussenkomst van binance ? Eenmaal coints gekocht op coinbase zoal in uw vorig filmpje en die dus op deze manier in coinbase zitten moeten die dan verstuurd worden naar binance ? En zo ja waarom ? Grt, Chris.

 11. Gijs Handgraaf

  WOW! top , ik vroeg het me altijd al af hoe het moest. top! Cryptojan you are my hero

 12. Heldere uitleg CryptoJan ! Bedankt voor je inzet om deze materie onder de aandacht te brengen. Ik ben benieuwd naar de volgende bijdrage waarin hopelijk het traden op Binance uitgelegd gaat worden.

 13. Virgil Cameron

  Hey Jan weet jij of je binance in euro kan zetten ipv dollar, het terug rekenen van je kosten etc is steeds vervelend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *