Bitcoins Kopen Prijs


BITCOIN; Wanneer Ik Mijn Bitcoins Zal Verkopen


mJBHBnLikfY
Gratis bitcoin video cursus:

ONTVANG BOEKEN EN DOCUTIPS (gratis aanmelden)

Steun Percy’s video’s middels een donatie:

(Doneren in crypto kan ook, volg het linkje hierboven)

PERCY’S ARTIKELEN EN BLOG

SOCIAL MEDIA KANALEN
Instagram:
Facebook:
Twitter:
Twitch:

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q: Percy, waarom ben je zo dun?
A: Check even deze video:

Q: Waarom is je vriendin Aziatisch?
A: Iris komt uit Taiwan. Ze is hier in Nederland gaan studeren en zou eigenlijk weer terug gaan naar haar land. Maar toen hebben we elkaar ontmoet op de Kunst Academie en nu zijn we alweer 9 jaar verder.

Q: Zou je met me mee willen denken over iets? Hoe kan ik je bereiken?
A:

Q: Waarmee film jij je vlogs?
A: Een iPhone X.

Q: Waarin edit jij je videos?
A: Final Cut Pro

Q: Welke journal gebruik jij om in te schrijven?
A: Een Rhodia A5 Webnotebook Lined. SUPER goed en dik papier. Goedkoper en beter dan een Moleskine (die raad ik echt af trouwens)
v

34 gedachtes op “Bitcoins Kopen Prijs”

 1. Pingback: Yeezy

 2. Alex Geussens

  ik zou het niet erg vinden mocht de Bitcoin terug onder de 100 Dollar zou gaan πŸ™‚

 3. Willie van het Kerkhof

  Bitcoin gaat vandaag weer omhoog, tip: verwacht het onverwachte. Maar als aanvulling op je verhaal, sinds december worden er futures verhandeld, een soort opties, je kunt daardoor speculeren met een beetje geld en heel veel verdienen, wat ik er mee zeggen wil is je kunt speculeren op een prijsdaling en dan verdien je toch veel geld, de whales doen dit, ze hebben daardoor belang bij een prijsdaling en niet, zoals jij zegt, belang bij een prijsstijging, dit is wel belangrijk om te weten! Wil je een lange termijn beleggen kijk dan even naar mijn kanaal, ik beleg in crypto maar ook in andere dingen, met name dingen die anderen verkopen, die koop ik, zeg maar schaatsen kopen in de zomer en verkopen in de winter.
  Ik geloof ook in crypto voor de toekomst, het is de toekomst, maar het kan 2 jaar of 100 jaar duren voor het als nieuwe valuta de wereld overneemt. groetjes!

 4. Frank van der Voort

  Potver waarom zakt de prijs makker.. bijkopen allemaaaaaal.. shit ik ben best wel on level met jou. Hallo rest van de wereld BITCOIN is the only deprivatized network peeps. Captain Franky @ Durgerdam with ubiquity antenna free WiFi thanx to the harbour master πŸ˜‰

 5. Maar Percy je kan toch de laatste maanden geen winst hebben geboekt als je steeds maar gekocht hebt. Hij is alleen maar dalen namelijk. Waarom blijf je de 6e van de maand steeds maar weer kopen en hoe kan het dat zijn dat je de laatste maanden winst hebt geboekt?

 6. Goed je weer te zien Percy. Hoop dat het goed met je gaat. Hoe kijk je aan tegen ltc? Ik heb er best veel.

 7. Stop je je geld, naast crypto’s, ook in de wat meer “verstandige” investeringen zoals index funds?
  Ik heb het gevoel dat veel mensen die met crypto’sbezig zijn veel te weinig weten van investeringen en dus alles op1 paard zetten.

 8. Michael Vos

  Holy shit

  “dit gaat niet over TA, moeilijk moeilijk daar geloof ik allemaal niet in”
  “ik koop altijd de 6e van de maand, want dan hoef je niet na te denken”

  Je verdient je geld te verliezen als je advies aanneemt die deze twee zinnen gebruikt om te openen.

 9. steven de steven

  Met welk instantie werk jij ivm uw micro krediet? Heb er ook al naar zitten kijken maar de rendementen zijn niet erg hoog vind ik…

 10. Onlangs gelezen dat, als er teveel miners zijn, het internet kan stilvallen of vertragen , maar over Botnets of andere krachtige aanvallen, van geconnecteerde computers spreken ze niet natuurlijk niet, laat het maar gerust zijn gang gaan

 11. Hoi percy, ik begreep dat je je ook aan het verdiepen bent in goud en zilver. Is het niet een idee om hier een keer een video over te maken. Lijkt me interessant!

 12. Jeffrey Van Poecke

  Hey Perc… I want to buy some verge!! Heeyy dat rijmt 😝

 13. Slecht Volk

  Leuke video weer Percy!
  Thx.
  Ps. Iris gebruikt denk ik een verkeerd wasmiddel. Je gordijntje is gekrompen. πŸ™‚

 14. Thimon Karens

  Heb je al een keer gekeken naar een bus camper? Een volkswagenbusje met dak dat omhoog kan! Klein maar fijn en een stuk goedkoper….

 15. Ik gun je die camper πŸ˜€ Als we de top halen moet je echt een partyvideo maken haha

 16. Cryptow Dennis

  Wat zeg je nou, kan je je meisje betalen? πŸ™‚ Maar even wat anders. Jij zegt dat de bitcoin weer omhoog gaat omdat de mensen die de markt manipuleren ook vette winsten willen. Maar die beste manipulatie gasten zitten de bitcoin al te shorten vanaf 20k. Die verdienden net zoveel van 6 naar 20 als van 20 naar 6. En als ze echt bazen waren gebruikten ze ook nog x of xx leverage.

  En wat betreft technische analyse. Ik was tot voor kort ook van mening dat dat echt niet werkt in deze markt. Maar oeff, wat heb ik me daar in vergist. Er schuilt een hele wereld achter Fibonacci, Elliott waves, RSI en wat ander spul en zodra je dat door begint te krijgen kijk je compleet anders naar de koers. Op Tradingview, vast bij jou bekend, staat helaas heel veel nonsens. Als je op die amateurs gaat vertrouwen snap ik dat je niet in TA geloofd. Mocht je ooit een dag of wat tijd hebben dan heb ik een aantal video’s voor je die je 100% van gedachten laten veranderen.

  Cheers!

 17. Philosopher

  Ik heb in 2018 niks verkocht! Denk dat ik een van de enige ben, maar goed ik haal mijn eerste inleg eruit in 2020

 18. Optimus Prime

  Percy gelukkig geen technische analyse. Top jouw toelichting. Heb eergisteren een bitcoin verkocht. Had het geld nodig. In Dec 2017 had ik in principe genoeg om te stoppen met werken….. Maar als je gierig wordt en je wilt meer…..

 19. Bernard Stuit

  Je krijgt van mij helemaal gelijk Percy

  Sinds er futures op Crypto zijn geΓ―ntroduceerd, gaat de koers alleen maar lager. net als in de aandelenmarkt.

  Manipulatie of niet?

  Natuurlijk niemand die het weet, maar koersen worden waarschijnlijk laag gehouden tot de eindejaars-bonussen, om grote spelers in te laten stappen op hele lage koersen πŸ™‚

 20. Mark de Bruin

  Holy Sh*t en crypto update! Hoe heb je de verleiding kunnen weerstaan niet uit te cashen toen we op $20K stonden? Dan had je nu al een aardige camper kunnen hebben?

 21. Sebastiaan Oosterveld

  Inderdaad, Percy. Gewoon HODL die zooi. Bitcoin is een ideaal!

 22. Bram van den Boom

  Tegen de tijd dat het zoveel waard is dan zijn er genoeg use cases, dan hoef je waarschijnlijk niet meer te verkopen.
  Om over dat kekke rooie gordijntje maar te zwijgen

Laat een reactie achter