39 gedachtes op “Bitcoins Kopen Op Kraken”

 1. Handige Harrie

  staan je euros op kraken wel gewoon veilig? of is het in dat opzicht niet anders dan crypto’s?

 2. Willem-Jan van den Berg

  Hi Bob,

  Bij mijn valuta overzicht zie ik geen USD en Britse pond wel de Euro.
  Ik ben reeds Tier twee.

 3. Hey Bob
  Heb vanmorgen om 10 uur men eerste storting gedaan. Het is reeds 10u s’avonds en er staat nog niets op men account. Is dit normaal? Ik ben geverifieerd Tier 2. Bij funding staat nog helemaal niets ook niet op hold.

 4. Pascal Vannevel

  Hey, ik wil een withdrawel doen en wanneer ik op “add adress” klik verschijnt niet alleen de plaats waar ik mijn adres moet ingeven maar ook “description”. Wat moet ik daar invullen? Alvast bedankt voor uw antwoord

 5. Hallo Bob, Voorlopig een klein bedrag gestort om te kijken of het allemaal goed gaat. Is dit bedrag wanneer het is overgemaakt, in het tablad Trade/overvieuw te zien?

 6. Beste Bob,
  Van de week heb ik geld overgemaakt en zie ik dat het bij ‘funding” en dan “deposit” wel de finding is goedgekeurd maar zie ik mijn euros niet bij “trade” en dan “overview” enig idee hoe dat kan? Alvast bedankt voor de reactie

 7. Hallo!

  Fijn kanaal. Ik ben tier 2 en wil geld op mijn account zetten, maar bij fundings -> deposit zie ik alleen alle coins staan. Eur/usd/cad staat er allemaal niet bij. Dus ik kan geen euro’s op mijn account zetten.

  Enig idee hoe dat kan?

 8. Hey Bob, bedankt voor je video. Ik heb mijn verificatie voor tier 3 ingediend. Ik wil graag tether usd kopen via kraken. Weet je toevallig of ik dan eerst dollars moet kopen in mijn kraken account en of daar extra fees op zitten?

 9. Miguél Sparta

  Leuk en aardig allemaal, maar je verteld niet hoe je geld op je bank terug stort?! -1

 10. Best, ik heb een storing gedaan alleen start deze al een week onhold? Afgelopen zondag gestort. Eerdere storingen zijn wel aangekomen? Nog tips?

 11. Ik heb bitcoins staan op een andere wallet. Komt er een fee bij als ik ze wil overzetten naar Kraken?

 12. Hallo Bob, mooie duidelijk video’s! alleen een vraag mbt overmaken van account naar account. Ik heb inderdaad een adres aangemaakt, maar hoe maakt die andere nu crypto’s (xrp) naar dit adres over?

 13. Dank voor je heldere uitleg. Vraag: als ik wil funden, kan dat niet in USD. Ik zie dat wel bij jou op het scherm als fundoptie. Wel tier2. Hoe kan dat?

 14. Dag bob,

  Als ik het goed begrijp moet je dus eerst geld opnemen op je kraken account en daarna kan ik hiermee bitcoins gaan kopen via trade?

 15. Priscilla de Gier

  HI Bob, hele fijne chanel. Ik heb een vraagje. Ik ben nieuw op kraken, hoe kan ik mijn coins bewaren in een wallet?

 16. Gisteren een storting gedaan. Geld staat nog niet op mijn rekening bij kraken.com. Ben nochtans al Tier 3 goedgekeurd (Verified). Is dat normaal?

 17. Hallo Bob, zou je wat toelichting kunnen geven op een “Withdraw” ? Wat moet ik invullen om de euro’s bij kraken weer op mijn ABN terug te ontvangen ? Bijv. bij Discription ?

 18. For What It's Worth

  Duidelijke video! Maar als ik het goed begrijp staat al je cryptocurrency bij Kraken zelf? Je hebt dus geen aparte software/hardware wallet nodig?

 19. feron gilissen

  Hallo Bob, ik heb gisteravond een bedrag overgemaakt naar mijn Kraken account, maar ik zie nog steeds niks verschijnen? Het is nu al meer dan 5 uur geleden. Wat kan ik het beste doen?

 20. Glenn Van den Bogaert

  Heb een bericht terug gekregen van hun support. Moet tier 3 verifiëren en dan zou het goed moeten zijn… Mss een tip naar de anderen toe dat ze dit ineens doen bij inschrijving zodat ze geen 4 dagen moeten wachten tot hun saldo beschikbaar is.

 21. Leander van Dongen

  Dag Bob,

  Ik wil een deposit plaatsen op kraken, maar in mijn overzicht zie ik alleen bitcoins varianten, maar geen euro of USD? Weet je hoe dat kan?

 22. Goedemiddag Bob, dank voor je instructie video’s. Weet jij wat een masterkey is? (ik had per abuis op een verkeerde knop gedrukt ;-))

Laat een reactie achter