Bitcoins Kopen Om De Toekomst Te Begrijpen


Bitcoin Besproken In Nieuwsuur 4 December 2017. Snel Inslaan Of Wegblijven Van De Bubbel?


JNEfLek_Z2o
Mathijs Bouman (Econoom) en Seb Walhain (bitcoin belegger) spreken over bitcoin en cryptocurrencies bij Nieuwsuur van 4 december 2017.

Als u zelf uw eerste bitcoin wilt kopen bekijk dan deze video met een stap voor stap uitleg over hoe de meeste Nederlanders hun bitcoin kopen:

Mathijs Bouman ziet een toekomst in de blockchain technologie maar ziet Bitcoin en de andere crypto-munten als risicovolle investeringen. Volgens hem is er bij de koersontwikkeling een duidelijk zelf versterkend element aanwezig ziet dit dan ook als een zeepbel. Seb Walhain daarentegen, die eerder werkzaam was bij de ABN AMRO op het gebied van goud en zilver, verwacht dat Bitcoin nog een koersstijging kan door maken van X8 (keer acht) tot wel 80.000 dollar per bitcoin voordat de markt enigszins verzadigd raakt. Hier dus twee mannen met kennis lijnrecht tegenover elkaar.
v

18 gedachtes op “Bitcoins Kopen Om De Toekomst Te Begrijpen”

 1. Hallo allemaal, stuur een e-mail naar Rob Beyer ([email protected] com) voor zijn SPI-strategie. Het is momenteel ’s werelds meest nauwkeurige strategie voor binaire opties en bitcoin-handel. Mis dit niet omdat je het niet wist.

 2. Koop gewoon baren goud en silver veel veiliger en leuker om in je handen te houden. Want hoe ook went of keert Cash is King

 3. Koop gewoon baren, goud en silver veel veiliger en leuker om in je handen te houden. Want hoe ook went of keert Cash is King

 4. Click this for more

  Crypto is nieuw. Er bestaan geen cryptoexperts. De potentie van de cryptomarkt is eindeloos.

 5. Rens Beukenkamp

  misschien moet mathijs een keer outside de box kijken en wat verder kijken dan zn neus lang is, inplaats van alleen maar de standaard economie boekjes door te nemen.

 6. Crypto’s zijn geen bubbel. Wel verwacht ik een flinke correctie, zoals al eerder in de crypto wereld is gebeurd. Dit zal de uiteindelijke groei niet verpesten maar het zal wel weer tijd nodig gaan krijgen. Slechts mijn gedachte, blijft speculeren natuurlijk. Maar de stijging van afgelopen maand(en) vraagt om een correctie.

  Overigens ben ik ook benieuwd of dat BTC koning blijft, of dat LTC top-of-mind wordt.

 7. Cor en Mary Boon

  Het is duidelijk dat Mathijs in deze geen achtergrond kennis heeft van Bitcoin, precies wat Seb zegt is ook mijn motivatie om Bitcoin te houden en erin te investeren. De technologie is bij Bitcoin het onderpand, iets wat veel economen niet begrijpen.

 8. Meneer econoom komt vrij opstandig over. Anders doet die eerst even onderzoek ipv in het oude regime blijven hangen. Wat is de reden überhaupt dat hij tegen is?

 9. 3x keer verdubbelen? Matthijs bouwman (een Nederlands journalist en ECONOOM) vindt van niet? Ondertussen zijn we al de +25% gepasseerd in nog geen 30 dagen na dit gesprek.Voorspellen wilt toch zeggen dat er een mogelijkheid is? Waarom zegt die Matthijs (de ECONOOM) dat we dat niet kunnen zeggen. Als bitcoin van 7K naar 10K in een maand kan, hoeveel waard zal hij zijn in december 2019? Iemand een idé?

 10. Peter Langelaar

  Wat een BS crypto is geen zeepbel alleen de fiat gelden zijn een grote zeepbell

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *