Bitcoins Kopen Met Contant Geld


Hoe Begin Je Met Bitcoin?


B6SzD_M5kys
In deze video: als je nog geen Bitcoin hebt: hoe begin je ermee? En… is de Bitcoin-kloof nu gedicht? Tot slot: hoe kun je traden?

Vind je deze video interessant? ‘Like’ hem dan alsjeblieft even op YouTube – bedankt alvast!

Praat mee, stel vragen enz.:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:
Leer alles over Bitcoin met deze cursus:

Volg ons op Twitter:
v

22 gedachtes op “Bitcoins Kopen Met Contant Geld”

 1. ChampionVideos

  Zou je dit vaker kunnen doen? Dit lijkt me heel interessant om te doen en om te leren

 2. Many mutch You Friendsly

  Interessante video! De domste vraag is de vraag die niet gesteld durft te worden. Wie weet ga ik ooit traden, ik vind het in ieder geval reuze interessant! Groetjes Daan uit Breda

 3. John Reinhard

  Dank je wel voor de uitleg. Ik wil gaan starten met Bitcoins. Is het dus zo dat ik Jaxx.io installeer en vervolgens bij DTCdirect voor een klein bedrag koop? Ik zie namelijk niet goed hoe ik mijn aankoop in de wallet krijg.

 4. Ik ben begonnen met traden maar ik vond het een beetje saai dus ben begonnen met minen het bevalt best goed maar verdiend langzaam maar kost ook minder wat vind jij beter?

 5. Wilco Eliveld

  Ha Roelf, sinds enkele dagen bezig met CryptoTrading. Ik heb geen Facebook maar zou toch graag antwoord willen op mijn vraag namelijk: Hoe hou je bij hoeveel winst je maakt en of je wel winst maakt.

  Na enkele dagen traden heb ik eigenlijk precies hetzelfde bedrag op de balance staan als toen ik begon. Er zit minimaal verschil in terwijl ik toch best wel veel trades gedaan heb.

  Ben heel benieuwd naar een reactie. Bedankt!

 6. Hmmm, je begint met “hoe jij ‘trade’ in bitcoin, maar de titel van deze video is: hoe begin je met bitcoin. Dit is heel verwarrend. En je hebt het over altcoin, terwijl dit een tut. voor beginners zou moeten zijn.

 7. dj-lowstar music

  Kan je van bitcoin ook weer terug naar euro waardoor je bijvoorbeeld begint met 50 aan bitcoin en je trade beetje en je hebt genoeg kan je dan je bit coin verkopen naar euro dat je weer normaal geld hebt

Laat een reactie achter