22 gedachtes op “Bitcoins Kopen Met Contant Geld”

 1. Moet je als je wilt beginnen met bitcoins echt geld gebruiken em dat wil ik liever niet want ik ben een kind en wil graag weten hoe je met bitcoins moet werken maar kan je een video maken van hoe je moet starten met bitcoins

 2. ChampionVideos

  Zou je dit vaker kunnen doen? Dit lijkt me heel interessant om te doen en om te leren

 3. Many mutch You Friendsly

  Interessante video! De domste vraag is de vraag die niet gesteld durft te worden. Wie weet ga ik ooit traden, ik vind het in ieder geval reuze interessant! Groetjes Daan uit Breda

 4. Ik ben begonnen met traden maar ik vond het een beetje saai dus ben begonnen met minen het bevalt best goed maar verdiend langzaam maar kost ook minder wat vind jij beter?

 5. En waar is de waarde van de Bitcoin op gebaseerd, anders dan wat de handelaren er voor willen geven ? Dat zou dan hetzelfde kunnen zijn als goud, maar van goud kan je dan nog mooie glimmende dingen maken. Ik snap er echt niets van, al vind ik de techniek geweldig !

 6. Wilco Eliveld

  Ha Roelf, sinds enkele dagen bezig met CryptoTrading. Ik heb geen Facebook maar zou toch graag antwoord willen op mijn vraag namelijk: Hoe hou je bij hoeveel winst je maakt en of je wel winst maakt.

  Na enkele dagen traden heb ik eigenlijk precies hetzelfde bedrag op de balance staan als toen ik begon. Er zit minimaal verschil in terwijl ik toch best wel veel trades gedaan heb.

  Ben heel benieuwd naar een reactie. Bedankt!

 7. Hmmm, je begint met “hoe jij ‘trade’ in bitcoin, maar de titel van deze video is: hoe begin je met bitcoin. Dit is heel verwarrend. En je hebt het over altcoin, terwijl dit een tut. voor beginners zou moeten zijn.

 8. dj-lowstar music

  Kan je van bitcoin ook weer terug naar euro waardoor je bijvoorbeeld begint met 50 aan bitcoin en je trade beetje en je hebt genoeg kan je dan je bit coin verkopen naar euro dat je weer normaal geld hebt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *