22 gedachtes op “Bitcoins Kopen Met Contant Geld”

 1. Moet je als je wilt beginnen met bitcoins echt geld gebruiken em dat wil ik liever niet want ik ben een kind en wil graag weten hoe je met bitcoins moet werken maar kan je een video maken van hoe je moet starten met bitcoins

 2. Many mutch You Friendsly

  Interessante video! De domste vraag is de vraag die niet gesteld durft te worden. Wie weet ga ik ooit traden, ik vind het in ieder geval reuze interessant! Groetjes Daan uit Breda

 3. John Reinhard

  Dank je wel voor de uitleg. Ik wil gaan starten met Bitcoins. Is het dus zo dat ik Jaxx.io installeer en vervolgens bij DTCdirect voor een klein bedrag koop? Ik zie namelijk niet goed hoe ik mijn aankoop in de wallet krijg.

 4. Ik ben begonnen met traden maar ik vond het een beetje saai dus ben begonnen met minen het bevalt best goed maar verdiend langzaam maar kost ook minder wat vind jij beter?

 5. Steinstra 1961

  De vraag was “Hoe begin je met Bitcoin”. Vervolgens ga je het dan hebben over je handelen…em vergeet je de vraag compleet !

 6. En waar is de waarde van de Bitcoin op gebaseerd, anders dan wat de handelaren er voor willen geven ? Dat zou dan hetzelfde kunnen zijn als goud, maar van goud kan je dan nog mooie glimmende dingen maken. Ik snap er echt niets van, al vind ik de techniek geweldig !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *