Bitcoins Kopen Met Bancontact


Ripple Kopen Of Verkopen Op Binance Voor Marktprijs (iDEAL + Bancontact)


srBBVO9zV-U
Registreren Binance Exchange:
Direct Ripple Kopen met iDEAL:
Ripple Kopen:
Ripple kopen met iDEAL (direct):
Koop met deze tutorial ook: Verge, Cardano, IOTA, NEO, TRON en veel meer andere coins

Bitcoin Kopen of Verkopen (Nederlandse Brokers):

Volledig overzicht:

Ripple Verkopen:

Hardware Wallet Ledger Nano S:

Cloud Mining:
HashFlare:
Genesis Mining: (3% korting coupon: 6LRqcU)
Bitclub Network:

ICO Kalender:

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe video van cryptotips.eu. In deze video laat ik jullie stap voor stap zien hoe je Bitcoin omruilt voor Ripple op een exchange. De exchange die ik gebruik is Binance en je kunt dit vergelijken met een digitale wisselkantoor. Je kunt hier cryptocurrency omwisselen voor een andere cryptocurrency tegen de huidige marktprijs. Bij een exchange betaal je een zeer lage fee en ben je stukken goedkoper uit dan wanneer je crypto bij een broker koopt. Met deze methode koop je dus niet direct Ripple met iDEAL of Bancontact, maar doe je dit met een tussenstap.

In de video zie je hoe je je registreert bij Binance en hoe je orders plaatst. Je kunt ervoor kiezen om buy of sell orders te plaatsen tegen de huidige marktprijs. Als jij ervoor kiest om een hogere prijs op te geven dan de huidige marktprijs, dan betaal je te veel en dat is zonde van je geld. Als je ervoor kiest om een lagere prijs op te geven dan wordt je buy order alleen doorgevoerd als de Ripple prijs daalt en de prijs krijgt die jij hebt opgegeven. Op dit moment is ons doel om Ripples te kopen en niet om te handelen in Ripples. Ik adviseer dan ook om de huidige marktprijs te selecteren. Je buy order wordt dan vrijwel direct doorgevoerd en je beschikt dan meteen over Ripples.

Als je eenmaal Ripples hebt gekocht dan staan deze in je Binance Ripple Wallet. Je kunt zelf bepalen wat je hiermee doet:

Je kunt ervoor kiezen om deze te laten staan in je Binance wallet
Je kunt deze versturen naar een andere online wallet zoals GateHub
Je kunt deze op je desktop opslaan
Je kunt een hardware wallet gebruiken

Zeker bij grote hoeveelheden en als je dit als een lange termijn investering wilt houden raad ik een hardware wallet aan.

Als je door middel van een sell order je Ripple hebt verkocht en omgeruild hebt voor Bitcoin dan komt je tegoed in je Bitcoin wallet te staan. Je kunt je Bitcoin vervolgens verkopen aan een Nederlandse broker om deze uit te laten betalen in euro’s.

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunt kopen. Neem een kijkje op onze website: voor meer informatie. Abonneer op ons kanaal als je niets wilt missen.

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn videos is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.
v

22 gedachtes op “Bitcoins Kopen Met Bancontact”

 1. Hey ben ik weer!😀, weet jij hoe je bijv. €5 per dag kan verdienen door cryptocurrencys te traden etc. Een vriend van me doet dat alleen hij kan het niet goed uitleggen, zou jij dat misschien voor mij kunnen doen. Alv bedankt!

 2. Super bedankt voor de BCC! Voelt goed om eens te winnen!
  Naar welk emailadres moet ik een bericht sturen om in de Telegram groep te kunnen komen? Altijd handig om informatie uit te wisselen.
  Keep up the good work! 😉

 3. Thanx, duidelijke video! Heb je een alternatief voor Binance? Ik wil me nl aanmelden maar er is een registratie stop.

 4. Goede tutorial. Ik heb binance account aangemaakt en wil kopen via btc direct ( litecoin ipv bitcoin omdat bit alleen vanaf 500€ kan) moet je bij elke handelaar id gegevens doorgeven om te regristreren ? BTC direct vraagt iig er om. Thnx alvast

 5. Hoi,

  Ik heb een aantal vragen terzake gatehub en ripple xrp

  1. Verkoopprijs van Gatehub xrp ripple is ver onder andere sites zoals kraken en bitstamp waarom?
  2. Ik zou graag van gatehub naar bitstamp over willen stappen dit i.v.m hoge verkoopkoers. Zijn er kosten aan verbonden als ik mijn Xrp van gatehub naar bitstamp verstuur.
  3. Hoe verstuur ik xrp ripple van gatehub naar Bitstamp?

  Voorbaat dank

 6. Dus je moet het dan weer omzetten in bitcoins? En dan op brokers gaan zetten maar ondertussen kan het bedrag toch hoger/lager gaan?

 7. Vertex Records

  Goede video weer! Duidelijke uitleg en handig die pop-up cards naar andere tuts.

  Vraagje, wat denk je van IoT Chain (ITC)? Naar mijn idee een coin met potentie om richting een market cap van RaiBlocks en misschien op termijn IOTA te gaan. En welke ICO zou je in investeren als je er nu één mocht kiezen? Ik was helaas net te laat met TokenPay…

 8. Ik heb je video gekeken door Ripple te kopen met Litebit en in een Gatehub wallet te zetten. Maar hoe moet ik nu mijn coins omzetten in euro’s vanuit mijn GateHub wallet? GateHub kan dit ook doen, maar ze bieden veel minder dan de verkoopwaarde en litebit verkoopt gene Ripple coins meer.

 9. Hoi crypto…je raad gatehub aan voor het opslaan van je ripple.
  Gatehub houd 50 ripple als reserve . Ik zag dat 20 ripple als reserve werd gehouden..om je account te activeren.
  Weet jij misschien hoe je die overige 30 ripple terug krijgt.
  Ik heb geen andere trust lines alleen ripple wallet.

 10. Je zegt dat Ripple nu op z’n ‘all time high’ zit bedoel je hiermee dat het nu niet slim is om het te kopen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *