Bitcoins Kopen Met Bancontact


Ripple Kopen Of Verkopen Op Binance Voor Marktprijs (iDEAL + Bancontact)


srBBVO9zV-U
Registreren Binance Exchange:
Direct Ripple Kopen met iDEAL:
Ripple Kopen:
Ripple kopen met iDEAL (direct):
Koop met deze tutorial ook: Verge, Cardano, IOTA, NEO, TRON en veel meer andere coins

Bitcoin Kopen of Verkopen (Nederlandse Brokers):

Volledig overzicht:

Ripple Verkopen:

Hardware Wallet Ledger Nano S:

Cloud Mining:
HashFlare:
Genesis Mining: (3% korting coupon: 6LRqcU)
Bitclub Network:

ICO Kalender:

Hallo allemaal en welkom bij weer een nieuwe video van cryptotips.eu. In deze video laat ik jullie stap voor stap zien hoe je Bitcoin omruilt voor Ripple op een exchange. De exchange die ik gebruik is Binance en je kunt dit vergelijken met een digitale wisselkantoor. Je kunt hier cryptocurrency omwisselen voor een andere cryptocurrency tegen de huidige marktprijs. Bij een exchange betaal je een zeer lage fee en ben je stukken goedkoper uit dan wanneer je crypto bij een broker koopt. Met deze methode koop je dus niet direct Ripple met iDEAL of Bancontact, maar doe je dit met een tussenstap.

In de video zie je hoe je je registreert bij Binance en hoe je orders plaatst. Je kunt ervoor kiezen om buy of sell orders te plaatsen tegen de huidige marktprijs. Als jij ervoor kiest om een hogere prijs op te geven dan de huidige marktprijs, dan betaal je te veel en dat is zonde van je geld. Als je ervoor kiest om een lagere prijs op te geven dan wordt je buy order alleen doorgevoerd als de Ripple prijs daalt en de prijs krijgt die jij hebt opgegeven. Op dit moment is ons doel om Ripples te kopen en niet om te handelen in Ripples. Ik adviseer dan ook om de huidige marktprijs te selecteren. Je buy order wordt dan vrijwel direct doorgevoerd en je beschikt dan meteen over Ripples.

Als je eenmaal Ripples hebt gekocht dan staan deze in je Binance Ripple Wallet. Je kunt zelf bepalen wat je hiermee doet:

Je kunt ervoor kiezen om deze te laten staan in je Binance wallet
Je kunt deze versturen naar een andere online wallet zoals GateHub
Je kunt deze op je desktop opslaan
Je kunt een hardware wallet gebruiken

Zeker bij grote hoeveelheden en als je dit als een lange termijn investering wilt houden raad ik een hardware wallet aan.

Als je door middel van een sell order je Ripple hebt verkocht en omgeruild hebt voor Bitcoin dan komt je tegoed in je Bitcoin wallet te staan. Je kunt je Bitcoin vervolgens verkopen aan een Nederlandse broker om deze uit te laten betalen in euro’s.

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunt kopen. Neem een kijkje op onze website: voor meer informatie. Abonneer op ons kanaal als je niets wilt missen.

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn videos is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.
v

22 gedachtes op “Bitcoins Kopen Met Bancontact”

 1. is het veilig genoeg om je ripple in binance te houden of moet ik ze toch in gathub zetten?

 2. Hallo,

  Kan ik dit ook doen maar dan met ETH? Bitcoin moet je nu heel veel van kopen in 1x en dat wil ik niet. Als ik op bitrush ga en koop ik 100 euro aan ETH Dat stuur ik naar mijn binance ETH wallet. En dan vanuit Binance de ETH verwisselen naar XRP en dat XRP naar mijn Gatehub wallet sturen? Kan dit?

 3. Super bedankt voor de BCC! Voelt goed om eens te winnen!
  Naar welk emailadres moet ik een bericht sturen om in de Telegram groep te kunnen komen? Altijd handig om informatie uit te wisselen.
  Keep up the good work! 😉

 4. Bedankt voor het filmpje, heel duidelijk en behulpzaam. Ik heb alleen en vraag over die hardware wallet. Hoe zet je het daarop en zijn die in aanschaf betrouwbaar? Ik heb op internet gelezen dat die te hacken zijn ?

 5. Hej, heb je andere aanraders waar ik TRON, XRT en ADA kan halen? zou graag op Binance willen maar die ligt er uit. Heb momenteel een acc op etoro. Maar die bieden maar enkele crypto aan.

 6. Goeie vid! In een andere video liet je zien hoe je een gatehub wallet aanmaakte maar kan je vanaf die gatehub wallet een transactie maken naar een andere wallet zonder dat jij je wallet hebt geverifeerd?

 7. Goeie video! kan dit trouwens ook met ETH overzetten naar ripple? of alleen van BTC naar ripple?

 8. Dus je moet het dan weer omzetten in bitcoins? En dan op brokers gaan zetten maar ondertussen kan het bedrag toch hoger/lager gaan?

 9. GeldmakenmetCrypto

  Goede video weer. Als die weer zakt koop ik m wel weer in.. helaas een hoop weggedaan een tijd geleden.

 10. Vertex Records

  Goede video weer! Duidelijke uitleg en handig die pop-up cards naar andere tuts.

  Vraagje, wat denk je van IoT Chain (ITC)? Naar mijn idee een coin met potentie om richting een market cap van RaiBlocks en misschien op termijn IOTA te gaan. En welke ICO zou je in investeren als je er nu één mocht kiezen? Ik was helaas net te laat met TokenPay…

 11. Ik heb je video gekeken door Ripple te kopen met Litebit en in een Gatehub wallet te zetten. Maar hoe moet ik nu mijn coins omzetten in euro’s vanuit mijn GateHub wallet? GateHub kan dit ook doen, maar ze bieden veel minder dan de verkoopwaarde en litebit verkoopt gene Ripple coins meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *