Bitcoins Kopen Hoe


WAT IS BITCOIN? En Waarom Ik Ze Blijf Kopen


Zy0MxggmZcM
Meld je gratis aan:

DISCLAIMER:
Deze bitcoin cursus is gratis is om te volgen. Aan het einde van de video reeks is er een mogelijkheid tot donatie (liefst in Bitcoins 😉 ), maar het hoeft niet. Ik hoop dat je er wat aan hebt en voorzichtig je eerste stappen durft te maken in de wondere wereld van cryptocurrencies.

Wees echter ZEER VOORZICHTIG en investeer alleen met geld dat je kan missen!!!

Aanmelden kan hier:
v

13 gedachtes op “Bitcoins Kopen Hoe”

  1. Rabie Alkamouchi

    Je hebt de boot gemist jongen in bitcoin genoeg altcoins die beter zijn als bitcoin vb vertcoin groestlcoin viacoin lisk ark koop deze coins benje binnen 5 jaar rijk als je er goed geld insteekt surf naar litbit en koop een( nano s lager wallet dat is een USB stick)

  2. amand van vaerenbergh

    Toffe video. De blockchain werkt perfect, bijna perfect. Het enige dat mij stoort zijn de transactiekosten momenteel. Dus zeker niet gratis.

  3. Manier van praten uitleggen en sarcastische droge humor ertussen door en duidelijke uitleg. Nu snapk t principe van blockchain wel, maar nog altijd verdacht eerlijk gezegd, want wie het heeft ontworpen, is nog altijd niet 100% bekend. Zoals hierboven staat, of het is door illuminati gecreëerd, of als wapen tegen de illuminati (of allebij🤔) kzou t de fuck nie weten ik vertrouw t ook niet volledig (nooit niets niet) maar ga wel investeren. Lekker duidelijke uitleg en mooi verhaaltje van gemaakt! Abonnee derbij!

  4. He he! Na zoveel filmpjes te kijken over Bitcoins werd ik er maar niet wijzer van. Jij legt het op een hele makkelijke manier uit. Heb mij aangemeld en ik bekijk nu de video reeks. Erg interessant! Keep it up!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *