Bitcoins Kopen Gdax


CRYPTOCURRENCY WINST UITBETALEN IN EURO VIA COINBASE (BINNENKORT BESCHIKBAAR)


6lFSF23rq-A
In deze video deel ik mijn ervaringen over winst nemen met cryptocurrency en ik vertel welke nieuwe methode ik gebruik om heel snel, veilig en makkelijk Bitcoin, Ethereum, Litecoin uit te betalen naar euro op je bankrekening.

8 euro gratis Bitcoin via de volgende link

Cryptocurrency kopen met iDeal?

Goedkoop handelen en traden via de Binance exchange met lage transactiekosten van 0.10% (Bittrex 0.25%)

Update! Als je in bezit bent van binance coins betaal je slechts 0.05% transactiekosten (nergens anders goedkoper) Weten hoe het werkt? Ga naar het volgende artikel waarin alles precies wordt uitgelegd

Gdax Exchange voor BTC, ETH, LTC en reserveren in FIAT geld ofwel euro’s, dollars. Ook overschrijven naar jouw bankrekening is hier mogelijk, in video 2 zie je mijn stappenplan hierover.

Groeten, Coen van
v

9 gedachtes op “Bitcoins Kopen Gdax”

 1. Pingback: Cheap NFL Jerseys

 2. Pingback: Yeezy

 3. Gerold Biharie

  Hallo Coen. Wat is de beste, goedkoopste en snelste manier om je winst uit te laten betalen? Gdax geen fees. Je crypto eerst wisselen naar bitcoin, ethereum of andere coin ivm hoge miners fee van bitcoin? Kan je ook grote bedragen 50.000, 100.000, 500.000 of 1 miljoen in euro omzetten en overboeken naar je bank?

 4. Jaman Eergister miss

  Kan je als 17 jarige handelen enz. Zonder problemen. Ik ben bezig op binance??

 5. Hi Coen, ik lees vooral veel dat coinbase ipv de beloofde 2 dagen pas na 10 dagen uitkeert. Wat is jouw ervaring hiermee en zijn er “betere” exchange sites die jij zou aanraden? Opzich zijn die 10 dagen niet erg voor mij maar mijn vraag is dan ook of ze het bedrag wat jij op dat moment hebt uit laten keren ook uitkeren of krijg je misschien minder/meer afhankelijk van de koers in die 2 tot 10 dagen? Thanks

 6. Hoi Coen, hoe kan ik mijn XRP verzilveren. Moet ik deze dan in bitcoins omruilen?

  Heb momenteel niet zo heel veel ervaring. Heb veel filmpjes van je gezien en heb al een hoop geleerd 👍🏼

 7. Hallo coen, ik zou graag willen inversteren in de cardona coin is dat een slimme keuze?
  En nog een vraag ik probeerde via litebit voor 25 euro aan bitcoins te kopen maar dat lukte niet er moest een max van100 euro aan bitcoins worden gekocht…. zou ik ook op litebit meteen ADA coins kunnen kopen en dan naar mijn binance account overzetten als het ware?

  Ik hoor graag van je coen voor eventuele tips hoe ik het kan kopen!

Laat een reactie achter