Bitcoins Kopen Beste Site


Investeren In Cryptocurrency: 5 Stappen Plan (NL)


tN3fjB5keso
In deze video legt Cryptostart.nl uit hoe je Bitcoins kunt kopen en kunt investeren in cryptocurrencies. Er zijn meer dan 800 verschillende cryptovaluta’s beschikbaar, dus in welke blockchain technologieën kun je het beste investeren? Ons advies is om alleen cryptocurrencies te kopen waar je onderzoek naar gedaan hebt en/of welke een redelijke marktkapitalisatie hebben.

In de video wordt gesproken over de hardware cryptocurrency wallets van Ledger en TREZOR. De informatie hierover en de mogelijkheden tot aankopen vind je op:
v

13 gedachtes op “Bitcoins Kopen Beste Site”

 1. Pingback: Cheap Authentic Nfl Jerseys

 2. Het logo is van Neblio, alleen een beetje aangepast.
  Grt, de Marokkaanse nerd.

 3. Banaantjuh

  Oprecht een top video, ik kan nu eindelijk aan de slag. Echter mist er een stuk aan uitleg in deze video, stel dat ik namelijk heb geinvesteerd (na alle stappen te hebben gevolgd) hoe houd ik dan de koers in de gaten en hoe verkoop ik de betreffende cryptocoin dan?

 4. bestof talentshows

  Bij daling is juiste tijd om te instappen? Bijv als je een crypto nog wil kopen.. en wilt houden..

 5. Rob Lugtenberg

  Ik ben onlangs begonnen met het investeren in cryptocurrency. Ik heb besloten er met 500 euro in te stappen.
  Ik heb een vraag over jullie introductie:

  Bij stap 3 staat: ‘ U kunt nu de gewenste cryptocurrencies gaan kopen. De meest makkelijke manier is doorgaans eerst Bitcoin kopen en deze vervolgens (gedeeltelijk) wisselen voor altcoins als u hier ook wilt investeren.’ 

  Bij deze stap kom ik wat in de moeilijkheden. Als ik bijvoorbeeld voor 50 euro een Altcoin wil kopen met bitcoin, moet ik al 0.001 Bitcoin aan transactie kosten (mining fee) betalen. Vroeger was dit waarschijnlijk een paar cent, maar met de huidige waarde van de bitcoin betekent dit dat ik 16,50 euro moet betalen voor 1 transactie! Zo hou ik dus nog maar 33,50 van mijn oorspronkelijke 50 euro over. (En dan reken ik nog niet de fee vd website mee die ook nog vaak 0,5% van het bedrag is.)

  Vervolgens wil ik dan gaan handelen met deze Altcoins, maar waarschijnlijk blijf ik bij elke transactie enorme transactiekosten betalen. Is het handelen in cryptocurrency door de grote transactiekosten onmogelijk geworden voor kleine investeerders? Of pak ik het niet goed aan?

  Daarbij zie ik nu dus ook dat de Bitcoin tegen een groot probleem aanloopt: Kleine transacties bij het betalen met bitcoins zijn door het eigen succes onmogelijk geworden. Een reep chocolade kopen voor 2 euro aan bitcoins wordt erg onaantrekkelijk als je 16 euro transactiekosten moet betalen.

  Weet iemand een manier om te kunnen blijven handelen zonder financieel te worden kaal geplukt door transactiekosten? En hoe kijken jullie tegen het probleem vd bitcoin aan?

Laat een reactie achter