Bitcoins Kopen Baarn


Tesla = Rijdende Doodskist


aVx2wUpoXpQ
De hypermoderne Tesla’s zijn levensgevaarlijk. Zo bleek ook deze week bij een fatale crash. De 2.0 auto is te gevaarlijk om open te zagen en dus konden de hulpverleners urenlang niet ingrijpen. Kortom, het zijn rijdende doodskisten..
v

28 gedachtes op “Bitcoins Kopen Baarn”

 1. Pingback: retro jordan 33

 2. Terssalonikie

  “ik heb geen geld voor een elektrische auto ik hou het maar bij mijn elektrische fiets” ga stuk xD

 3. Walter Taljaard

  Nederlandse wegen, met al die eiken in de bermen.
  Vooral in het Oosten en het Zuiden. Die krengen gaan echt niet opzij!
  Ze moesten eens nagaan hoeveel dodelijke ongevallen daaraan zijn gerelateerd.
  Heb twee mensen gekend die zo aan hun einde zijn gekomen.

 4. Funniest_Pige0n

  Iedereen denkt dat Tesla’s gevaarlijk zijn, maar deze auto zijn VEEL veiliger dan auto’s die bijv. op benzine rijden. De kreukelzone is namelijk veel groter omdat er geen grote benzinemotor in ligt. En als je met een benzine- of diesel auto met 155 kilometer per uur tegen een boom aanrijdt, zal je ook wel dood zijn hè! Verder word het contact met de motor en de stroombron gelijk gesloten, dus valt het ook wel weer mee dat als je de auto aanraakt hij je onder stroom zet.

 5. lacossa nostra

  blijkbaar is het gebruiken van een multimeter met bijpassende rubberen handsschoenen iets teveel gevraagd voor de brandweer Even een aardpen in de grond slaan en deze vastkoppelen aan de auto is blijkbaar ook teveel

 6. Hans Anders

  Een tesla sluit meteen alle stroom af met andere woorden hij was net zo gevaarlijk als een benzine auto

 7. Clorex Bleach

  Dus de nalatigheid van de brandweer was de reden voor de vertraging. Tja, hadden ze maar dit zeer populaire bedrijfsmodel moeten documenteren. Tesla’s zijn op dit moment de meest gebruikte auto’s door bedrijven.

 8. Je moet nog altijd je handen aan het stuur houden bij autopilot. En waarom zijn mensen tegen elektrische auto’s.

 9. dus omdat een nieuwe techniek even wennen is moet we de technologische vooruitgang maar stoppen volgens die oudjes. ok..

 10. MasterOfPuppets

  dom gelul!!! tesla is helemaal niet gevaarlijk .. ja wacht ff als je met 155 aan het racen bent waar je maar 80+- mag ja tuurlijk,, en dan tesla de schuld geven .. haat zaaiende kut omroep!

 11. Danny van Holten

  Aan fossielen vragen of ze voor elektrische auto’s of voor fossiele brandstof zijn 😉 Ook niet helemaal eerlijk of wel 😛

 12. Zonde van de titel geeft een vertekend beeld, daarbij mensen elektrische auto kan je wel aan de bovenkant opzagen. Wel grappig dat de meneer op fietst zegt ik ben niet voor elektrische auto’s. Terwijl hij samen met zijn allebei een ELEKTRISCHE fiets hebben 😛

Laat een reactie achter