Bitcoin Tracker Kopen


Bitcoin: ‘Ik Had Het Absoluut Moeten Hebben!’ #BeursInside


YH5-1Ee__Pk
Is je horoscoop het beste advies als het gaat om beleggen in bitcoin? Woensdag stappen Janneke Willemse en Roland Koopman in.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter :
v

15 gedachtes op “Bitcoin Tracker Kopen”

 1. Willie van het Kerkhof

  Na de internet bubble duurde het 3 jaar voordat de koers was hersteld, bij de huizenbubble idem, bij bitcoin zal het niet anders gaan, de technologie blijft, de koers is onzeker maar stijgt voortdurend, af en toe een dipje tot 40-50% maar daar koersgewijs stapt munt daar steeds weer overheen. Niet instappen met geld wat je niet kunt missen, heb je de tijd, kun je het 3-4 jaar missen dan zit je altijd goed, wil je snel geld verdienen dan zit je in 40% van de gevallen altijd goed.

 2. Leon van der Kolk

  “Vroeg of laat gaat het mis, maar ik ben geen expert”. Typerend voor de stommiteit van sommige personen die hier wat over te zeggen hebben.

 3. Het doel van Bitcoin wat de bedenker(s) voor ogen hadden wordt hier totaal niet begrepen. De waarde van conventioneel geld is al decennia lang een ‘bubble’ . Puur en alleen gebaseerd op vertrouwen van de grote bevolking. Alleen al in Venuzuela wordt het geld gewogen om er nog iets van waarde aan te kunnen geven.

  Daarnaast is het wel erg respectloos en zeer kinderachtig om te zeggen dat een taxichauffeur of een zelfs schoenenpoetser niet met succes zou kunnen beleggen…..

  Bitcoin is juist bedoeld om de macht weg te halen bij de gevestigde orde. Go Bitcoin en alle andere crypto!

 4. DiGiTaL CuRReNCy Crypto Tips

  laat? de bitcoin is net begonnen en gaat makkelijk naar de 100k in 2 jaar maar de alt coins is the place to be right now.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *