Bitcoin Kopen Top


TOP 10 CRYPTOCURRENCIES 2018 | 1000 EURO CRYPTOCURRENCY INVESTEREN


dzjuzU9OJrw
In deze video investeer ik 10×100 euro in de top 10 cryptocurrencies. Het is een nieuw project, samen kijken we waar het heen gaat met de 1000 euro investering in digitale valuta.

Doe een voorspelling en lees ook het artikel over 1000-euro Cryptocurrency Investeren in de top 10 cryptocurrencies van 2017 en ook van 2018?

Artikel wordt telkens geupdate:

In dit filmpje maak ik gebruik van de Bittrex exchange.. maar deze heeft een hoge fee (0.25%) en zit dus tegenwoordig bij Binance.. (0.05%) account aanmaken bij binance:

Meer informatie over deze crypto exchange:

Maar waarom ik dus Bittrex gebruik voor dit project is omdat ik op deze manier leuke berekeningen kan laten zien en maken. Omdat ik bij elke top 10 cryptomunt met 0.01 bitcoin ben ingestapt. (vandaag is deze rond de 110 euro waard) dus ook goed moment gekozen.. alleen dus iets meer dan 1000 euro.. dan weet je dat.

Bitcoin kopen met iDeal? Moet je nog beginnen met cryptocurrency, dan die eerst deze te kopen en dat leg ik in de volgende video uit:

Heel veel succes! En vergeet natuurlijk niet te abonneren op mijn crypto kanaal.

Groeten, Coen van Coingids.nl
v

6 gedachtes op “Bitcoin Kopen Top”

  1. Pingback: Nike Shox Outlet

  2. Je Suis Barteljaap

    Hey Koen, ik ben nieuw in de cryptocurrencies en ik zoek een goede wallet waar ik ook snel geld in kan pompen, aangezien de XRP (Ripple) zo hard aan het stijgen is door de hype die heerst. Echter duurt het bij sites als bitstamp of gatehub weken voor de verificatie voltooid is. Anderen zoals bittrex of litebit nemen geen nieuwe leden aan voorlopig. Heb jij een tip/ andere manier hoe ik het snelst aan de slag kan?

  3. Gerald van Engelenburg

    Heey ik heb al veel verschillende exchanges, behalve bittrex. Alleen heb ik die nu soort van nodig voor reddcoin en dogecoin. Maar de registratie is stilgelegd. Wat is n goede vervanger?

Laat een reactie achter