14 gedachtes op “Bitcoin Kopen Euro”

 1. JJMusicEntertainment

  Hoi Coen. Vandaag 17-01-2018 is de bitcoin enorm gedaald. Dit wegens mogelijk china en Korea. Wat nu te doen met bitcoins?? Roept nu de vraag….Wat denk jij? Ben heel benieuwd. Wat voor info je vermeld bij deze dalende koersen voor alle currency’s..

 2. DutchGamer Selman

  Hoi Coen,

  Even kort door de bocht, maar klopt het dat je in het begin bitcoins koopt, met de bitcoins dus altcoins koopt om vervolgens met de winst die je van je altcoins pakt weer bitcoins koopt?

 3. thibeau coens

  Hey Coen, ik heb me een poosje geleden al aangemeld bij LiteBit maar ze willen nog steeds geen nieuwe klanten aan hun bedrijf toevoegen, heb je alternatieven hiervoor? Ik zou graag ICONS willen kopen maar weet niet goed waar…

 4. Hey coen,

  Als je niet aktief trade en tijdje gaat hodlen. Dan moet je toch wel naar dollar kijken? Dat snap k niet helemaal

 5. gertjan van der meij

  Ik zou graag een video van jou zien waarin je uitlegd hoe en wat ” MARGIN TRADING ” nou precies inhoud ( en de gevaren uiteraard )

 6. Hoi coen. Je hebt veel ervaring en ik bekijk je filmpjes, maar ik hb een vraagje kan je je eigen groepchat maken op telegram? Dat je ons dagelijks tips kan geven welke munt we moeten investeren en onze vragen ik zou het leuk vinden en misschien jij ook. Wie weet word je nog super groot:) ik hoop dat dit jou een leuk idee lijkt

 7. Donovan Van Ewijk

  Hoi,
  Weet jij toevallig hoe het werkt met je google authenticator als je een nieuwe telefoon wilt? (Binance)

  Top filmpjes goede info!

 8. Coen , jij hebt 8 Euro binnenkort erbij aan bitcoins, ik heb mij aangemeld bij coinbase met je link

 9. Hoi Coen, had je niet eerder een video gemaakt dat je ook met litebit hetzelfde kan doen? Zoja wat is het verschil? Ik ben nog nieuw in de scene. Alvast bedankt.

 10. Hoi Coen , mooie video. Ik had gelezen dat je beter via kraken kan verkopen of Gdax minder transactiekosten volgens mij. En zit ook weer verschil in de transactie kosten tussen btc en ltc als je ze verkoopt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *