Bitcoin Kopen Den Haag


Geen Cryptogekte In Den Haag


qolJRkC2Aig
Vandaag doorbrak de Bitcoin de magische 10.000 dollar grens. En dat nieuws is ook in de Tweede Kamer niet onopgemerkt gebleven. Maar investeren erin dat gaat voorlopig niet gebeuren. De dames en heren politici houden het liever bij de euro.
v

13 gedachtes op “Bitcoin Kopen Den Haag”

 1. Pingback: Nike Pegasus 35

 2. HAHAHAHA Ik heb mijn bitcoins verkocht toen ze 1000 euro aan tikte… 4 jaar geleden toen wat gekocht…

 3. Koop RaiBlocks (xrb). De eerste gedecentraliseerde crypto met gratis en snelle transacties. Lage market cap dus veel ruimte voor groei. Bedank me later

 4. Om het commentaar van meneer Bosma op 0:57: Ja, onder de euro zit goud, maar niet volgens een gouden standaard. De koppeling tussen goud en euro heeft nooit bestaan. Het bewijs https://www.goudstandaard.com/koersgrafiek. Als goud en euro gekoppeld zouden zijn kunnen koersfluctuaties daar tussen niet bestaan.

  De echte koppeling bestaat uit de belofte van banken om met de euro te blijven werken. Je weet dus dat een bepaald vermogen (al die banken en hun goud) achter de euro staat en dat je er daarom vertrouwen in kunt hebben dat het nooit helemaal instort. Indirect komt die waarde dus inderdaad van goud, want niemand wil euro’s voor de euro’s.

  Nu over de Bitcoin: Deze haalt, net als goud, de waarde uit schaarste en gewildheid: Zo lang mensen met Bitcoins willen handelen heeft het waarde, want het bijmaken kost energie en arbeid. Achter de Bitcoin zit (fundamenteel) hetzelfde als achter goud, namelijk het vertrouwen dat mensen het altijd zullen willen.

 5. Gripr Kaðallsson

  Goud me ass! Er is meer geld dan goud door corrupte banken en daarom is de economie de laatste jaren ingestort. En als ik nu naar de bank ga om mijn geld in goud om te zetten krijg ik het niet eens. Dikke bullshit gewoon.

Laat een reactie achter